Nieuws 2017-04-26T13:44:33+00:00

Nieuws van FruitDelta Rivierenland

Op deze pagina presenteren wij het nieuws uit FruitDelta Rivierenland.

Klik op de foto van elk bericht om verder te lezen.

Gelderse Bureaus voor Toerisme schrijven manifest om vrijetijdseconomie te laten groeien

Onze samenwerkingspartner Regionaal Bureau Toerisme (RBT) Rivierenland heeft samen met drie andere Gelderse Bureaus voor Toerisme - RBT KAN, Stichting Achterhoek Toerisme en VisitVeluwe - het ‘Manifest Grip op Ontwikkeling 2019-2022’ opgesteld. Doel is om de vrijetijdseconomie in onze provincie verder te laten groeien. Hiervoor willen de bureaus ondernemers en overheden helpen om kansen te signaleren én op te pakken. De beleving van de (potentiële) bezoeker en bewoner is het uitgangspunt van het manifest.

FruitDelta Rivierenland brengt bezoek aan Tweede Kamer: aandacht en partnerschap voor verkeersproblematiek op A15

Meer aandacht voor de gehele A15, ook voorbij Gorinchem. Met die boodschap - en een een aanbod om samen te werken aan oplossingen - bracht een groep bestuurders en partners van Regio Rivierenland vandaag een bezoek aan de Tweede Kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat.

Golfevenement KLM Open 2018 goed voor de regio

De afgelopen drie jaar vond het KLM Open plaats in de regio Rivierenland: op golfbaan The Dutch in Spijk, gemeente Lingewaal. Dit jaar was de 99e editie, van 13 t/m 16 september. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft de economische impact en de toerisme-aspecten van het golfevenement onderzocht en het bezoekersprofiel in kaart gebracht. De resultaten? Wij zijn tevreden! Klik op de afbeelding en lees er alles over.