Nieuws 2017-04-26T13:44:33+00:00

Nieuws van FruitDelta Rivierenland

Op deze pagina presenteren wij het nieuws uit FruitDelta Rivierenland.

Klik op de foto van elk bericht om verder te lezen.

FruitDelta Rivierenland trotse sponsor Nationale Rode Kruis Bloesemtocht

FruitDelta Rivierenland is dé bloesemregio van Nederland. De Rode Kruis Bloesemtocht is Nederlands grootste eendaagse wandelevenement, dat dit jaar op zaterdag 13 april plaatsvindt. Wij mogen ons sinds vandaag met trots sponsor van deze fantastische tocht noemen. Hans van Kranenburg, voorzitter Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht en Hans Beenakker, voorzitter Regio FruitDelta Rivierenland, bezegelden de samenwerking met het zetten van hun handtekening onder het sponsorcontract.

Rivierenland 5e beste logistieke hotspot van Nederland

Rivierenland is dit jaar als 5e geëindigd in de jaarlijkse logistieke hotspotverkiezing van logistiek.nl. Onze 4e plek in 2017 en 2018 moesten wij dit jaar helaas afstaan aan een nieuwe runner-up die vorig en dit jaar veelvuldig in het nieuws kwam: Almere-Lelystad-Zeewolde. De andere Gelderse hotspots Arnhem-Nijmegen en Liemers-Achterhoek eindigden dit jaar op respectievelijk de 10e en 14e plek. Met deze top 5-notering laten wij 23 regio’s achter ons.

FruitDelta Rivierenland tekent driejarig sponsorcontract met Fruitcorso

De komende drie jaar verbindt FruitDelta Rivierenland zich aan het Fruitcorso. Hans Beenakker, burgemeester van Tiel en voorzitter van Regio FruitDelta Rivierenland, en Laurens Verspuij, voorzitter van organisator Stichting 4-Stromenland, beklonken de samenwerking met hun handtekening onder het sponsorcontract. Het Fruitcorso Tiel zal de komende drie jaar officieel ‘Fruitcorso Tiel: Oogstfeest van FruitDelta Rivierenland’ heten.