22 mei 2024 Terug

LEADER Rivierenland is los

Wat een geweldige kick-off van LEADER Rivierenland vormde de 1e informatie- en inspiratieavond op 22 mei. Een volle zaal geïnteresseerden werd welkom geheten door Hans Martijn Ostendorp, voorzitter van de Lokale Actie Groep van LEADER Rivierenland.

LEADER ondersteunt vernieuwende initiatieven op het platteland die de leefbaarheid vergroten en mensen samenbrengt. Voor en door inwoners.

Na de inhoudelijke presentatie, voorbeeldprojecten uit andere gebieden en enkele pitches werden bij de afsluitende borrel veel contacten gelegd en ideeën uitgewisseld. Het enthousiasme en de wil om samen mooie dingen neer te zetten was voelbaar. Dit kan alleen maar tot mooie projecten leiden.


Ben je ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die LEADER biedt en wil je meer weten? Of heb je een mooi idee om jouw dorp en de omgeving te verlevendigen? Neem vooral contact op.

Informatie en contactgegevens vind je op www.leaderrivierenland.nl

Meer nieuws
29 mei 2024 Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen” PVV, VVD, NSC en BBB willen investeren in een structurele samenwerking met de regio. Daarvoor worden bestaande Regio Deals omgebouwd tot strategische investeringsagenda’s met afspraken over wonen, bereikbaarheid, onderwijs en economie. Lees meer over: Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen”
24 mei 2024 Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland Vrijdagochtend 24 mei ontvingen wij Josje Majoor en Peter Leonhart van de “grootste vereniging van Nederland” (de ANWB) en mobiliteitsgedeputeerde Klaas Ruitenberg van de “mooiste provincie van Nederland” (Provincie Gelderland) in Regio Rivierenland. Lees meer over: Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland
23 mei 2024 FoodNL EU-Verkiezingsdebat Wij organiseerden op 23 mei, samen met AgriFood Capital, Greenport Venlo en Regio Foodvalley, bij de HAS green academy in ’s-Hertogenbosch, het FoodNL EU-Verkiezingsdebat. Lees meer over: FoodNL EU-Verkiezingsdebat