13 november 2023 Terug

Op 6 december sluit het RSF-loket

Met een bijdrage uit het Regionaal Stimuleringsfonds krijgt uw bedrijf een steun in de rug om te (blijven) vernieuwen, toekomstbestendig(er) en succesvol(ler) te worden.

Heeft u een bedrijf, een startup of bent u actief bij een burgerinitiatief? Heeft u goede ideeën voor (sociale) ontwikkelingen, technieken en producten die nog niet zijn gerealiseerd in Rivierenland? Met een bijdrage uit het Regionaal Stimuleringsfonds krijgt u een steun in de rug om te (blijven) vernieuwen, toekomstbestendig(er) en succesvol(ler) te worden.

U kunt dit jaar nog tot en met 6 december 2023 een aanvraag indienen.


Inloopavonden: hulp bij uw aanvraag

Om u te helpen met uw aanvraag, organiseren wij drie inloopavonden op locaties verspreid over de regio. Deze vinden van 19.30 – 21.30 uur plaats op en bij:

Tijdens de avonden kunt u als initiatiefnemer uw idee vertrouwelijk toelichten aan Economic Board-leden, die de aanvragen uiteindelijk beoordelen. Deze leden stellen verdiepende vragen en geven tips. U kunt zich vooraf aanmelden door hierboven op de datum van uw keuze te klikken. U komt dat op een Eventbrite-pagina. Hier klikt u vervolgens op de rode knop 'tickets ophalen' om een tijdvak te selecteren.

Alternatief: neem contact op met een van de RSF-coaches, Ludolf van Lith of Perry Ceelen:

naar de RSF-coaches

 

Meteen een aanvraag doen, kan ook. Doe eerst de quickscan om te zien of u kans maakt:

Meer nieuws