Projecten2019-11-11T15:54:06+01:00

Mooie projecten verstevigen de regio

Op deze pagina lichten wij een aantal projecten uit die worden uitgevoerd in FruitDelta Rivierenland.

Een totaaloverzicht vindt u hier.

Klik op de foto van elk project om verder te lezen.

Fresh Consolidation Center

Een Fresh Consolidation Center is een bedrijvenpark op een geografisch slimme locatie waar het hele assortiment versproducten jaarrond snel en klantspecifiek uitgeleverd kan worden aan retailers, binnensteden, zorginstellingen en bij consumenten thuis.

Regionale Energiestrategie

In april 2016 tekende Nederland het klimaatakkoord in Parijs. De landelijke belofte om in 2050 energieneutraal te zijn is het resultaat. Dat lijkt ver weg, maar vraagt nu al om keuzes. Niet alleen op landelijk niveau, ook regionaal en lokaal moeten we vaart maken en op volle kracht vooruit. Rivierenland is een van de regio’s die een Regionale Energiestrategie opstelt, waarin we de kansen van onze regio om in 2050 in onze eigen energiebehoeften te kunnen voorzien blootleggen en uitdiepen.

Fruitrijk

Om de toeristische sector in onze regio een broodnodige economische impuls te geven, is het nodig dat het toeristisch aanbod toeneemt. In dit project wordt de koppeling gelegd tussen ‘beleving’ en de hedendaagse agribusiness en kennisontwikkeling.

Laanboomcentrum

Om de laanboomsector te versterken, wordt gewerkt aan een 25 hectare groot Laanboomcentrum: Agro Business Centre (ABC) Opheusden. Hier zal intensieve laanboomteelt worden bedreven.

Maar neem gerust contact op!
HET RIF-LOKET OPENT OP 13 MAART 2020
0
0
0
0
dagen
0
0
uur
0
0
min.
0
0
sec.