03 oktober 2023 Terug

Het 0344 off-road-evenement

Voor MKB-ondernemers die zich zorgen over het vervoer van hun goederen over de weg is er het 0344-logistics-event. MKB in Tiel en omgeving kan gebruik gaan maken van duurzame transportoplossingen en instappen in de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in een klap uw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom donderdagmiddag 2 november 2023 naar het 0344 Off-Road Instapevent speciaal voor het MKB van Tiel e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van de multimodale draaischijf van CTU Rivierenland, strategisch gelegen en geschikt voor containers, breakbulk en projectlading.

PROGRAMMA
Donderdagmiddag 2 november 2023

15.00 – 15.15 uur: inloop.
15.15 – 15.30 uur: welkom en korte uitleg.
15.30 – 17.00 uur: start ‘Off-Road Rally’rondleiding op de overslagterminals voor binnenvaart.
17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over export en import en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u al zijn voorgegaan.

Locatie 

CTU Rivierenland, De Grotewei 1, 4004 LC Tiel

Kosten

Aan dit instapevent zijn geen kosten verbonden.

Meer nieuws
29 mei 2024 Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen” PVV, VVD, NSC en BBB willen investeren in een structurele samenwerking met de regio. Daarvoor worden bestaande Regio Deals omgebouwd tot strategische investeringsagenda’s met afspraken over wonen, bereikbaarheid, onderwijs en economie. Lees meer over: Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen”
24 mei 2024 Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland Vrijdagochtend 24 mei ontvingen wij Josje Majoor en Peter Leonhart van de “grootste vereniging van Nederland” (de ANWB) en mobiliteitsgedeputeerde Klaas Ruitenberg van de “mooiste provincie van Nederland” (Provincie Gelderland) in Regio Rivierenland. Lees meer over: Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland
23 mei 2024 FoodNL EU-Verkiezingsdebat Wij organiseerden op 23 mei, samen met AgriFood Capital, Greenport Venlo en Regio Foodvalley, bij de HAS green academy in ’s-Hertogenbosch, het FoodNL EU-Verkiezingsdebat. Lees meer over: FoodNL EU-Verkiezingsdebat