NIEUWS

Uitnodiging webinars

FruitDelta Rivierenland organiseert webinar-reeks over toekomstperspectief van de regio

Hoe ziet de toekomst van onze regio eruit? Voor welke uitdagingen staan wij? Waar ligt onze kracht en potentie? Hoe kan innovatie de economische ontwikkeling in de regio een impuls geven? En welke rol kunnen de verschillende partners binnen FruitDelta Rivierenland daarin spelen? Deze en meer vragen komen aan bod in de webinar-reeks van FruitDelta Rivierenland.

De webinars staan in het teken van: naar een toekomstperspectief van FruitDelta Rivierenland. Deze webinars organiseren wij in samenwerking met VNO-NCW Midden (webinar 1, 6 nov 2020), Regionaal Werkbedrijf – Platform Onderwijs Arbeidsmarkt (RW-POA, webinar 3, 15 jan 2021) en met een inhoudelijke bijdrage van de Provincie Gelderland (webinar 2, 11 dec 2020).

Doe mee
Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. Laat u inspireren door ervaringen, ideeën, analyses en projecten van diverse partners binnen FruitDelta Rivierenland. Haal informatie op die voor uw organisatie of onderneming van toegevoegde waarde kan zijn. Denk mee, deel uw kennis en ervaringen (via de chat) en draag bij aan de keuzes die gemaakt gaan worden voor de toekomst van onze regio.

Het belang van strategische keuzes voor de toekomst heeft door de coronacrisis een extra dimensie gekregen. Inhoudelijk (wat zijn de effecten voor de regio en hoe spelen we daarop in?) én voor de wijze waarop we met elkaar werken aan het toekomstperspectief: digitaal in plaats van via ‘echte’ontmoetingen. Samenwerking in de regio is nu meer dan ooit nodig om onze economische ontwikkeling een impuls te geven.

De webinars zijn bedoeld om de processen, zoals de herijking van het regionale economische ambitiedocument 2020-2024 en het benoemen van onze strategische opgaven te voeden.

Aanmelden 
Wilt u deelnemen aan de webinars? Hier vindt u de uitnodiging voor het eerste webinar (6 nov). Meld u aan vóór 4 november.
De uitnodigingen voor de webinars op 11 december en 15 januari volgen binnenkort. Houd onze website in de gaten voor de uitnodiging.