NIEUWS

Uitstel webinar-reeks FruitDelta Rivierenland 

Een prachtige reeks webinars over de toekomst van FruitDelta Rivierenland hebben wij georganiseerd. Het eerste daarvan zou plaatsvinden op vrijdag 6 november. Hoewel wij ons enorm verheugen op het programma met interessante sprekers en interactie, hebben wij besloten het webinar van deze datum uit te stellen.

Reden uitstel
Om een zo goed mogelijke beleving te bieden – met een uitstekende beeld- en geluidkwaliteit – kiezen wij voor een livestream op YouTube. De opnames daarvan zouden in studiosetting plaatsvinden in ons eigen Regiokantoor. Hoewel hierbij een beperkt aantal mensen aanwezig zal zijn, betekent dit dat zij hiervoor hun huis moeten verlaten en een niet-noodzakelijke reis moeten maken.

Naast het feit dat wij uiteraard de verzwaarde coronamaatregelen van ons kabinet (moeten) volgen, wíllen wij ook geen onveilige situatie creëren voor onze gasten, medewerkers en technici. Daarom hebben wij besloten het webinar van vrijdag 6 november niet door te laten gaan.

Uitstel is geen afstel!
Onze webinars gaan door. Gezien de vele aanmeldingen die wij mochten ontvangen, is de animo hiervoor ook groot. De ontwikkelingen in onze regio de komende weken zullen bepalen wanneer het eerste webinar alsnog kan plaatsvinden. Dat geldt ook voor het tweede en derde webinar van de reeks.

Houd deze website in de gaten voor de meest actuele informatie over de webinars.

uitstel webinarreeks