NIEUWS

FruitDelta Rivierenland toont resultaten in jaarmagazine

18 maart 2019 – Wat hebben wij in 2018 allemaal samen bereikt? En wat staat er het komende jaar te gebeuren? In ons jaarmagazine laten wij het allemaal weten. Dit magazine is opgesteld vanuit Regio Rivierenland en behandelt alle resultaten betreffende onze drie economische speerpunten, diverse regionale thema’s, projecten en (beleids)onderwerpen, het Regionaal Investeringsfonds en de dienstverlening van de teams van Contractgestuurde Dienstverlening van Regio Rivierenland.

Zicht op resultaten, partijen aan het woord
Naast inzicht in de werkzaamheden en resultaten van het afgelopen jaar, delen ook onze samenwerkingspartners – RBT Rivierenland, RW-POA, Logistieke Hotspot Rivierenland en Greenport Gelderland – hun visie op de samenwerking en resultaten. Daarnaast komen initiatiefnemers van projecten die zijn gehonoreerd door ons Regionaal Investeringsfonds, bestuurders, een raadslid en een inwoner aan het woord. Naast de terugblik op afgelopen jaar, kijken wij ook vooruit naar 2019.

Trots op onszelf
Onlangs nam vicevoorzitter Harry Keereweer (foto) het eerste exemplaar in ontvangst tijdens de vergadering van het Algemeen Bestuur van Regio Rivierenland. Harry Keereweer: “Als samenwerkingsverband maken wij ons sterk bij de Provincie en Den Haag. Want gezamenlijk optrekken is meer dan de som der delen. Wij mogen trots zijn op onszelf!”

Het magazine lezen? Klik hier >>