NIEUWS

RIF-project: nieuwe Struingids beschikbaar

31 maart 2020De tweede editie van de gratis Struingids is verschenen. Met een aantal nieuwe routes om er straks na de coronacrisis langs de rivieren op uit te trekken. En natuurlijk is er veel aandacht voor cultuur, mensen, landschap en natuur. De gids is gemaakt dankzij meewerkende Rivierenlanders, ondernemers, organisaties en een bijdrage uit het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland.

Regio- en ondernemerspromotie

Makers Emmie Nuijen en Jan van den Berg hopen met de uitgave een inspirerende gids te hebben gemaakt met informatie over het typisch Nederlandse rivierengebied. De gids heeft tot doel om inwoners van de regio en bezoekers te enthousiasmeren over de regio. Ondernemers worden onderling verbonden en krijgen zodoende meer aanloop (langs de routes) en bekendheid. Dit draagt bij aan de promotie van de regio.

Erop uit na de coronacrisis

Uiteraard zal de komende periode, als gevolg van de coronamaatregelen, van horecabezoek langs de routes nog geen sprake kunnen zijn. Ook voor het bezoeken van diverse recreatieve locaties gelden nog beperkende maatregelen.

Struingids hebben?

De Struingids is gratis verkrijgbaar op diverse plekken in het Rivierenland. Op www.struingids.nl staat waar hij op te halen en/of te bestellen is.