De Betuwse Belevenis/
The Betuwe Experience

– Uitvoeringsproject –

Indiener: Heerlijkheid Eck en Wiel VOFUITVOERINGSPROJECT


Vervolg op de haalbaarheidsstudie naar de mogelijkheden voor de realisatie van een park en dagattractie waarin een actieve beleving van de historie, lokale ambachten, cultuur en natuur van de Betuwe centraal staan. Hierin werden enkele thema’s en dagprogramma’s onderzocht die kunnen worden aangeboden aan toeristen.

Aan de hand van de resultaten van het onderzoek wordt er nu een authentiek belevingsconcept ontwikkelend met als doel om bezoekers een blijvende herinnering aan de Betuwe te geven.

Er zijn vijf kernelementen:
1. Belevingsconcept: Detailontwikkeling van het overkoepelende Concept Betuwse Belevenis (o.a .de samenhang Intro theater, indoor activiteiten en outdoor activiteiten), Customer Journey, etc.
2. Intro Theater: Doorontwikkeling interieurontwerp Intro Theater en creatie van script en storyboard ter voorbereiding van productie film Intro Theater.
3. Indoor-activiteiten: Detailontwikkeling van 5-6 indoor activiteiten, design/inrichting van de benodigde ruimtes.
4. Outdoor-activiteiten: ontwikkeling van landschappelijk inrichtingsplan ter inpassing van de outdoor-activiteiten binnen het totaalconcept en de activiteiten op Heerlijkheid Eck en Wiel.
5. Marketingstrategie en campagne: Ontwikkeling en realisatie van marketingstrategie ter promotie van de Betuwse Belevenis en realisatie en uitvoering daarvan.

Website
1 september 2020
STARTDATUM
30 september 2020
EINDDATUM
maanden: 0
LOOPTIJD


IMPRESSIES
WERKGEBIED