Opening Toeristisch Seizoen 2020 / RIF-loket 1e ronde 2020

Het Toeristisch seizoen gaat weer van start! Vrijdag 13 maart is het zover: het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland organiseert dan, voor de 16e maal op rij, het netwerkevenement ‘Opening Toeristisch Seizoen’. Ondernemers, bestuurders, politici en andere geïnteresseerden ontmoeten elkaar vanaf 14.00 uur in De Tuinen van Appeltern. Iedereen die het recreatie en toerisme in Rivierenland een warm hart toedraagt is van harte welkom.

Naast de uitreiking van de Toerisme Award Rivierenland en een terugblik op 2019, richt het RBT het vizier op het komende seizoen. Welke initiatieven en ontwikkelingen spelen er? En welke liggen kansen liggen er voor Rivierenland op het gebied van recreatie en toerisme? Kijk voor meer informatie over het programma -én aanmelden- op http://www.openingtoeristischseizoen.nl/

Trots op jouw idee? Dien het in!
Vrijdag 13 maart opent óók het loket van ons Regionaal Investeringsfonds (RIF) van FruitDelta Rivierenland. Heb je een goed en innovatief idee? Ben je ervan overtuigd dat jouw initiatief bijdraagt aan de agribusiness, economie & logistiek en/of recreatie & toerisme van Rivierenland? En kun je hierbij steun gebruiken van het Regionaal Investeringsfonds? Dien je idee in!
Wil je weten of jouw in aanmerking kan komen voor een bijdrage? Bekijk de checklist op https://www.fruitdelta.nl/criteria/ Meer weten? Stel je vragen aan vertegenwoordigers van het RIF tijdens de middag van de Opening Toeristisch Seizoen.