NIEUWS

Ontwerpwedstijd Fruitstalletjes


25 januari 2018 – ‘Design Fruitstalletjes Rivierenland’ van de Stichting Platteland Rivierenland is één van de gehonoreerde RIF-projecten van FruitDelta Rivierenland uit de eerste ronde van 2017. En er is volop actie! De stichting roept alle ontwerptalenten van Rivierenland op om een fruitstalletje te ontwerpen. Siert jouw design binnenkort de hele regio?

Win een kersenweekend!
Heb jij een origineel idee voor een Design Fruitstalletje of fruitstalletjes ‘conceptlijn’ passend in de Betuwse fruituitstraling? Dan kun je dat ontwerp tot 3 maart 2018 insturen. Daarmee maak je kans op een Betuws kersenweekend: een geheel verzorgd kersenarrangement met rondleiding, zelfplukervaring, kersen proeverij en een overnachting bij een Betuwse hoogstam kersenboomgaard in het weekend van zaterdag 1 juli 2018.


Meld je aan en stuur jouw ontwerp in
Stuur jouw inspiratie-ontwerp vóór zaterdag 3 maart 2018 in.

Meld je hier aan voor de wedstrijd >>

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de opening van het toeristisch seizoen van RBT Rivierenland op 16 maart in Van der Valk Hotel A2 in Zaltbommel.


Meer informatie

De wedstrijd is uitgeschreven door het project Design Fruitstalletjes in samenwerking met lokale kersentelers en het Regionaal Bureau Toerisme (RBT) Rivierenland. Bekijk hier het wedstrijdreglement met voorwaarden om in aanmerking te komen voor de te winnen prijs.