NIEUWS

Online bijeenkomsten Regionale Energiestrategie

Onze regio FruitDelta Rivierenland werkt, net als de andere 29 regio’s in Nederland, aan de Regionale Energiestrategie (RES). Samen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en volksvertegenwoordigers zoeken we in de regio naar mogelijkheden om duurzame energie op te wekken.

Online bijeenkomsten
Elke regiogemeente zou dit voorjaar weer een lokaal atelier organiseren om u te informeren over de Regionale Energiestrategie (RES). Vanwege de coronamaatregelen gaan de geplande bijeenkomsten niet door, maar in elke gemeente is er een online bijeenkomst. De eerste bijeenkomst was op 21 april in Maasdriel. De volgende is op 29 april in Tiel. U vindt de bijeenkomsten in de kalender op de website van de RES FruitDelta Rivierenland. Wilt u meedoen aan een online bijeenkomst? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier op de website.

Ruimere planning
Vanwege het coronavirus is de inleverdatum voor de RES 1.0 verplaatst van 1 maart naar 1 juli 2021. Dat biedt de mogelijkheid om ondanks de huidige beperkingen de participatie met u als inwoner, ondernemer, organisatie of volksvertegenwoordiger voor de RES 1.0 goed in te vullen. Hoe dat precies gaan doen, zal de komende tijd duidelijk worden. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Informatie
Meer informatie over de RES FruitDelta Rivierenland vindt u op de website resrivierenland.nl. Heeft u een vraag over de bijeenkomsten? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@resrivierenland.nl.