NIEUWS

Recreatieve hotspot Heerlijkheid Mariënwaerdt vernieuwt restaurant en landgoedwinkel

20 juni 2018 – Regio FruitDelta Rivierenland heeft de toerist en recreant van binnen en buiten de regiogrenzen veel moois te bieden. Talloze ondernemers zetten zich daarvoor elke dag van het jaar in. Zoals de Barones en Baron Van Verschuer, eigenaren van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Zij hebben hun Restaurant de Stapelbakker en Landgoedwinkel op Heerlijkheid Mariënwaerdt ingrijpend gemoderniseerd om de bezoeker te blijven verrassen. Een goed voorbeeld van een ontwikkeling die zowel ons regionale speerpunt Recreatie & Toerisme als het speerpunt Agribusiness versterkt.

Foto’s: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Liefde voor streek en biologische producten, EKO-keurmerk binnen!
De liefde voor de streek en biologische producten speelt een grote rol in het restaurant en de landgoedwinkel. Deze publiekstrekkers kregen een facelift. Er is een grote glazen wintertuin gebouwd aan de oude hofstede en het biologische assortiment in de vernieuwde Landgoedwinkel is flink uitgebreid. Beide heropende zaken zijn bekroond met het felbegeerde EKO-keurmerk.

Toekomstbestendig
De ondernemers laten zien hoe een bestaande voorziening kan worden gemoderniseerd en zodoende toekomstbestendig wordt. Helemaal van nu is de mogelijkheid voor gasten om letterlijk een kijkje in de open keuken te nemen en te zien hoe er zoveel mogelijk wordt gewerkt met biologische producten. Bij voorkeur uit de fruitdelta.

Bijdrage voor ondernemers uit Regionaal Investeringsfonds
Ondernemers met goede ideeën over hoe de regio kan worden ontwikkeld en versterkt, kunnen hiervoor steun ontvangen uit het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland. Er zijn bijdragen mogelijk voor zowel haalbaarheidsstudies als uitvoeringsprojecten. Ideeën die betrekking hebben op zogenaamde crossovers – studies en projecten die zich richten op meer dan één van onze speerpunten – maken het meest kans. Benieuwd welke studies en projecten al eerder een bijdrage hebben ontvangen? Klik hier. Meer weten en/of een voorstel indienen? Klik hier.