“Voor het congres ‘wonen en bouwen in Rivierenland’ op 26 januari zochten we een geschikte locatie. Het is een top-locatie geworden, VRIJ in Culemborg,” aldus Edwin Prins. Samen met Anita Kortman-Fidder organiseert hij het congres. “Mooie ruimtes, goede techniek en logistiek. En natuurlijk een fraaie plek: aan de voet van de Lekdijk met fantasieprikkelende vergezichten.

VRIJ is een bijzondere eventlocatie: een stijlvol gerenoveerd monumentaal pand gelegen op Landgoed Anckerwaerdt aan de dijk in Culemborg. VRIJ staat voor gastvrijheid, voor vertaling van jouw wensen. Geen vaste formats. Het is jouw dag, jouw event of feest. Jij mag het zeggen.

Bekijk de gehele website van de locatie, VRIJ in Culemborg.

VRIJ in Culemborg is gelegen aan de Beusichemsedijk 17, 4101 NV Culemborg

Parkeerplaats aan de achterzijde

Route met de auto

VRIJ ligt op 10 minuten rijden van de A2 en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
Klik hier voor de routebeschrijving naar VRIJ.

Route met het OV

Het is ook mogelijk om VRIJ te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Culemborg rijdt bus 46 naar halte ‘Hamseweg’ waar vandaan het 1000 meter lopen is naar VRIJ. Als je ervoor kiest om over Landgoed Anckerwaerdt te lopen bevindt de entree van het landgoed zich op 450 meter van halte Hamseweg. Let op, een gedeelte van het pad is onverhard.