NIEUWS

Samenwerkende gemeenten zetten regio op de kaart tijdens KLM Open 2018

5 september 2018 – Van 13 t/m 16 september vindt het KLM Open plaats bij golfbaan The Dutch in Spijk. Ook dit jaar zijn Regio Rivierenland, gemeenten Leerdam, Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal hier vertegenwoordigd met een gezamenlijke promotiestand Recreatie & Toerisme op de KLM Open Expo. Samen laten wij zien welke toeristische pareltjes te vinden zijn in onze prachtige regio; er is van alles te beleven!

Economische impact op sector
De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland en grenst aan de golfbaan. Deze Expo vindt gelijktijdig met het golftoernooi plaats. Dit is de 99e editie van KLM Open en dit is het derde jaar op een rij dat het in Spijk plaatsvindt, in de gemeente Lingewaal. Het KLM Open behoort tot een van de grootste jaarlijkse sportevenementen van Nederland. Onderzoek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) – uitgevoerd in opdracht van de gemeente Lingewaal – toont aan dat het KLM Open 2016 en 2017 goed was voor de waardering van de regio en een grote economische impact heeft op de sector recreatie en toerisme.

Promotiestand met informatie voor toeristen over de regio
Als samenwerkende gemeenten slaan wij de handen ineen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoefte van toeristen. Wij investeren samen in een promotiestand Recreatie & Toerisme op de KLM Open Expo. Hierin tonen wij bezoekers de highlights uit het gebied en de recreatiemogelijkheden, zoals forten, kastelen, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, rivieren, recreatiegebieden, glas en fruit. Dit doen wij met ondersteuning van het Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland en een aantal lokale ondernemers en vrijwilligers.

Impressie KLM Open
Wat kun je verwachten? Naast het officiële toernooi met de beste spelers van de European Tour en de KLM Expo, is er nog veel meer te beleven op het KLM Open. Geniet van topgolf, verbeter je golfspel bij De Golf Academie, neem het op tegen de pro’s in Beat the Pro, geniet van activiteiten voor alle leeftijden en verrassende side-events. Bekijk het zelf:

Beleef de unieke sfeer van KLM Open!
Mis KLM Open niet en bezoek onze promotiestand op 13, 14, 15 of 16 september.
Koop hier uw tickets >>