Laden Evenementen

Toeristisch ondernemers in Rivierenland kunnen gratis deelnemen aan de kennissessies van het TOERISMELAB, een initiatief van onze samenwerkingspartner RBT Rivierenland. De kennissessies en workshops spelen in op actuele vraagstukken binnen de recreatieve en toeristische sector. Zoals kansen op het gebied van inkomend toerisme, evenementen en doelgroepen (leefstijlen). De workshops hebben een praktische en een concrete invulling. Zorg dat je er bij bent en meld je aan!

Workshop: Ken je gast!

21 januari 2019 – 13:30 tot 16:00 uur

 

Als ondernemer heb je wel een idee wie je doelgroepen zijn. Vanuit ervaring en onderbuikgevoel kan je wellicht zelfs een paar typische kenmerken benoemen. Maar weet je ook van je gasten op welke manier zij een vakantie kiezen? Of ze juist graag zoeken op aanbiedingen of niet? Weet je welke bladen ze lezen of bij welke supermarkt ze hun boodschappen doen? En weet je of ze altijd voor een hotel, B&B of camping gaan en welke activiteiten ze op vakantie ondernemen?

 

Die informatie en nog meer is door een grootschalig onderzoek onder Nederlanders ingedeeld in zeven leefstijlen. Onlangs is er een update van dit leefstijlmodel gelanceerd, mede dankzij de investering van de provincie Gelderland. RBT Rivierenland is geautoriseerd om met en in het systeem te werken. Daarnaast heeft het team een training gevolgd zodat wij ondernemers kunnen ondersteunen op dit gebied.

 

In een middagsessie gaan we in op:
– algemene informatie over het onderzoek;
– uitleg over de zeven leefstijlen;
– hoe een leefstijlonderzoek je kan helpen;
– productaanpassingen op basis van leefstijlen;
– marketingaanpassingen op basis van leefstijlen.

 

Meld je hier aan voor deze workshop >>

 

 

Deel dit artikel, kies je platform!