Laden Evenementen

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Ook in Rivierenland biedt dat volop kansen en uitdagingen. Hoe gaat u om met krapte? Hoe werft u nieuw talent? Hoe bindt u uw medewerkers aan uw organisatie en houdt u uw medewerkers inzetbaar? Wat verwacht u van het onderwijs en wat verwacht het onderwijs van u? Welke gezamenlijke acties zijn nodig?


Clinic ‘Omdenken in onderwijs en arbeidsmarkt’
Op 5 maart organiseren RW-POA Rivierenland en Gemeente Culemborg i.s.m. de andere gemeentes, onderwijsinstellingen en bedrijfsleven een regionale werkconferentie over de arbeidsmarkt en het onderwijs. Om kennis te maken, kennis te delen en ‘om te denken’. De werkconferentie start om 17.00 uur met een inspirerende en verrassende clinic verzorgd door het team van Omdenken. Deze clinic vindt plaats onder het genot van een ‘walking dinner’.

Vervolgens kunt u deelnemen aan thematafels. Aan de tafels gaat u in gesprek met collega’s uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid over het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Uiterlijk half februari krijgt u meer informatie over de thematafels.


Aanmelden

Bent u ook aanwezig? U kunt zich hier aanmelden >>

 

 

Deel dit artikel, kies je platform!