Laden Evenementen

Schrijf je nu in voor deelname op dinsdag 5 november!

 

Kom naar het Talent Event op 5 november. Hét moment om op één dag 50 workshops te volgen over de arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid, binden en boeien van medewerkers, employability en een gezonde werkvloer in uw bedrijf. Maar ook om talent te scouten en te netwerken.

Schrijf je nu in >>

Spreker: Jochem Uytdehaage

Hoe behoudt u medewerkers? Hoe houdt u ze fit en optimaal inzetbaar voor uw bedrijf? Hoe trekt u nieuwe medewerkers aan? Om,- bij en herscholing, inclusief werkgeverschap, een gezonde werkvloer en duurzame inzetbaarheid zijn het devies. Topschaatser en meervoudig Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage bijt het spits af.

Voor werkgevers en werkzoekenden

Voor werkgevers ligt er de uitdaging om medewerkers te blijven binden aan de organisatie. Hoe geef je invulling aan goed werkgeverschap, hoe houd je je mensen fit en optimaal inzetbaar en hoe trek je nieuwe medewerkers aan?

Voor werkzoekenden zijn er ook volop kansen. Ben je op zoek naar werk of een andere baan? Laat je dan inspireren op het Talent Event 2019 op dinsdag 5 november! Je kunt verschillende workshops volgen, meedoen met het First dates café en op het beleefplein van alles uitproberen. Proef, beleef en ervaar hoe jij het verschil kan maken op de arbeidsmarkt en kansmaakt op die fantastische baan. Ben jij erbij?

 

Deel dit artikel, kies je platform!