Laden Evenementen

Rivierenland staat weer vol in de bloesem! Kom ook dit jaar weer genieten van één van de mooiste wandeltochten van Nederland. De wandelroute voert u door de mooiste delen van de Betuwe met maar liefst acht afstanden, van 8 tot 40 kilometer. De Bloesemtocht is een fantastisch evenement dat meer dan 30.000 wandel- en natuurliefhebbers trekt. Diverse harmonieorkesten, popgroepen en dweilorkesten zorgen voor een muzikale energieboost. Wie even wil uitrusten, kan terecht bij de gezellige rustposten. Ruim 500 vrijwilligers zetten zich in om u een mooie dag te laten beleven.

 

Bekijk hier de routekaart >>


Sfeerimpressie

Dit jaar wordt de 26e Bloesemtocht gelopen. Bekijk de sfeerimpressie van de tocht van vorig jaar.

 

Loop voor het goede doel!
Met de inkomsten van de Rode Kruis Bloesemtocht steunt het Rode Kruis sociaal zwakkeren in onze samenleving: chronisch zieke, gehandicapte en eenzame mensen. De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht zet zich jaarlijks in voor een zo hoog mogelijke bijdrage voor dit goede doel. Weten waar uw geld naartoe gaat? Lees meer over het goede doel.


Startbewijs kopen

Via de pagina startbewijs kunt u uw startbewijs kopen. Het is ook mogelijk om tijdens het evenement een startbewijs te kopen aan de kassa. Vergeet ook niet online uw parkeerkaart te kopen. Met de trein komen is ook een uitstekend idee, want de start en finish liggen naast station Geldermalsen.


Kosten

Aan de kassa:
Volwassenen € 8,-
Kinderen t/m 12 jaar € 5,-
Parkeerkaart € 7,50,-

Via internet:
Volwassenen € 7,-
Kinderen t/m 12 jaar € 4,-
Parkeerkaart € 7,50,-


BloesemRun
Bent u ook een hardloper? Doe dan op 20 april mee met de BloesemRun. Deze run is ~11 kilometer en gaat over het parcours van de Bloesemtocht. Een unieke run! Koop uw startbewijs voor de BloesemRun. Deze kost € 12,50 en is alleen via internet verkrijgbaar.

Deel dit artikel, kies je platform!