Laden Evenementen

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland organiseert op 16 maart van 14.00 tot 17.30 uur de ‘Opening Toeristisch Seizoen’! Graag nodigen wij u uit voor de 14e editie van dit netwerkevenement. Tijdens de opening vindt ook het (symbolische) opening van de eerste aanvraagronde voor steun uit het Regionaal Investeringsfonds plaats. Bent u ondernemer en/of een ondernemende inwoner? Bekijk hier wat uw mogelijkheden zijn om een bijdrage te ontvangen voor uw uitvoeringsproject of haalbaarheidsstudie.

Net als in voorgaande jaren kijken wij terug op het afgelopen seizoen en kijken we vooruit naar 2018. Het belooft een inspirerende middag te worden!


Programma

14.00 – 15.00 uur        Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen
15.00 – 16.30 uur        Diverse sprekers
16.30 – 17.30 uur        Netwerkborrel

 

Sprekers
Op het podium komen verschillende sprekers aan bod. Er wordt terug-, maar vooral vooruitgekeken naar het komend seizoen. De middag wordt geopend door wethouder Han Looijen van de Gemeente Zaltbommel. Ook Thomas Steenkamp, voorzitter van de Raad van Toezicht van RBT Rivierenland komt aan het woord. Verder blikt gedeputeerde Bea Schouten vooruit op het beleid dat de provincie Gelderland de komende twee jaar gaat voeren. Verder is er aandacht voor het project Design Fruitstalletjes Rivierenland. Jolijn Zwart-van Kessel, coördinator Platteland Rivierenland, maakt de winnaar van de ontwerpwedstrijd voor originele fruitstalletjes bekend. Hans Beenakker, voorzitter Regio Rivierenland en Economic Board FruitDelta Rivierenland, opent de eerste ronde 2018 van het Regionaal Investeringsfonds FruitDelta Rivierenland. Het project Design Fruitstalletjes Rivierenland is mede tot stand gekomen dankzij een bijdrage uit het fonds.


Waar?

Van der Valk Hotel Zaltbommel A2, let op: entree bij ingang 2 (Meetings & Events)


Kom je ook?
Alleen een aanmelding vooraf geeft u toegang tot dit netwerkevenement.
Meld u zo snel mogelijk aan via onderstaand button.

Eventbrite - Opening Toeristisch Seizoen 2018

Wij verheugen ons op uw aanwezigheid!

 

Benieuwd wie er nog meer komen?
Bekijk de gastenlijst (onderaan bericht) >>

Deel dit artikel, kies je platform!