Laden Evenementen

Noteer alvast in uw agenda!

Dit jaar vindt de 15e editie van de opening van het toeristisch seizoen plaats. Dit is hét netwerkevenement voor de toeristisch-recreatieve sector in FruitDelta Rivierenland. Diverse sprekers komen aan bod, verscheidene ondernemers presenteren zich en er is volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Bovendien vindt tijdens het event de opening plaats van de eerste ronde van 2020 van het Regionaal Investeringsfonds. Het digitale loket voor het indienen van een verzoek voor een financiële bijdrage voor vernieuwende projecten is vanaf dat moment weer geopend.

Visit Heart of Holland

Tijdens de vorige editie presenteerde het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland de eerste conceptbeelden van Visit Heart of Holland.  Dit is een communicatiestrategie dat als doel heeft om samen met omliggende regio’s en het bedrijfsleven de harten te veroveren van de buitenlandse toerist. Vanaf 2020 wordt er vol ingezet op de buitenlandse markt. Voor Rivierenland ligt daarbij de focus op Duitsland en Vlaanderen. Juist door samen te werken met de omliggende regio’s vergroten we de communicatiekracht om de bezoeker aan onze regio te binden.

Opening ronde 1 Regionaal Investeringsfonds

Tijdens de bijeenkomst wordt het digitale loket voor het indienen van een aanvraag voor een bijdrage uit het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland geopend. Elk jaar zijn er twee rondes: in maart/april en in september/oktober. Vanaf de opening hebben ondernemers en ondernemende inwoners circa 6 weken de tijd om hun innovatieve ideeën in te dienen.

Klik hier voor meer informatie >>

Noteer 13 maart 2020 alvast in uw agenda en kom later terug voor meer informatie over het programma.

 

Deel dit artikel, kies je platform!