Laden Evenementen

Waar kun je het lekkerste kersen eten in FruitDelta Rivierenland? In de boomgaard natuurlijk! Kom ook naar de Betuwse Open Kersendagen. Met leuke activiteiten voor jong en oud. 

Activiteiten
Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenproeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een wedstrijdje kersenpitspugen houden of bezoek de vele kraampjes. Ook aan de kinderen wordt gedacht met een Kinderkersenplein waar je je kunt laten schminken, of manden kunt vlechten of springen op het Flipje-springkussen. Ook is er een kinderboerderij met echte dieren. Tijdens het kersenfeest zijn natuurlijk Flipje en de Kersenprinses aanwezig. Wat is er leuker om samen met hen op de foto te gaan?

Pluk ‘m zelf
De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf geplukt hebt. Tijdens de Open Kersendagen kun je in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Als je mandje vol zit, worden deze afgewogen en rekening je de kersen af bij de kassa. Dat wordt smullen.

Muziekfeest
Diverse artiesten en zangkoren zorgen tijdens het weekend voor muzikale gezelligheid. De Country Sisters treden zaterdag en zondag op, evenals zanger Roland Berkt. De Dikdakkers maken op zondag er een groot feest van.

Toegang tot het terrein is gratis. Voor een aantal activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Hiervoor kun je muntjes kopen.

 

Deel dit artikel, kies je platform!