Laden Evenementen

Ontbijtbijeenkomst De Groeiversneller

Wij nodigen u graag uit voor een ondernemersontbijt met gedeputeerde Michiel Scheffer en voorzitter van FruitDelta Rivierenland Hans Beenakker. Tijdens een ondernemersontbijt praten ondernemers samen over de plannen voor hun bedrijf het komende jaar. U wilt bijvoorbeeld verduurzamen, personeel aannemen of een innovatie op de markt brengen. Samen kunt u oplossingen bedenken voor zaken die u nog belemmeren. Trouwens, ook de Groeiversneller van de Provincie Gelderland of het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland kan u van pas komen.

Groeiontbijt
Verschillende ondernemers uit de regio hebben al ervaring opgedaan met De Groeiversneller. Tijdens dit Groeiontbijt kijken we met elkaar naar enkele succeservaringen en oplossingsrichtingen.
De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de provincie Gelderland en Oost NL, coördinator van De Groeiversneller.

Wat is De Groeiversneller?
De Groeiversneller is een programma voor MKB-ers die een volgende stap willen maken met hun bedrijf: door innovatie, nieuwe bedrijfsmodellen en de ontwikkeling van nieuwe markten. De Groeiversneller ondersteunt ondernemers met het vinden en verkrijgen van de juiste kennis en financiering om te kunnen groeien. U kunt met een voucher van maximaal €10.000 kennis inkopen voor de groei van uw bedrijf. Een voucher kan ingezet worden voor bijvoorbeeld het inhuren van een adviseur, het inkopen van expertise voor een onderzoek, een financieel advies of technische kennis. Er zijn speciale vouchers voor duurzame energieprojecten en export. Bovendien krijgt u begeleiding van Oost NL bij het vinden van financiering.

Het Regionaal Investeringsfonds is er voor iedereen met goede projectplannen. Zorgt jouw idee voor economische ontwikkeling van Rivierenland, in het bijzonder op het gebied van agribusiness, economie & logistiek, recreatie & toerisme of een combinatie hiervan? Dan steunt FruitDelta Rivierenland je graag: met geld, kennis, netwerkkracht en praktische hulp. Samen zorgen wij ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. Voor uitvoeringsgerichte projecten kun je subsidie vragen tot 30% van jouw totale kosten met een maximum subsidie van € 100.000,-. Voor studies, verkenningen of pilots kun je subsidie vragen tot 50% van jouw totale kosten met een maximum subsidie van € 10.000,-.

Benieuwd naar de kansen die de Groeiversneller en het Regionaal Investeringsfonds bieden voor ondernemers in Rivierenland? Meld u hier aan >>

Programma

07.45 – 08.00 uur: Inloop
08.00 – 08.10 uur: Opening en korte kennismaking door Marijke Deegens, programma-adviseur economie van provincie Gelderland.
08.10 – 08.15 uur: Michiel Scheffer over het belang van samenwerken en de rol van de provincie.
08.15 – 08.45 uur: Sylvia Kortenraij, senior projectmanager Oost NL, over business development, groei en De Groeiversneller. Sylvia prikkelt u het gesprek met elkaar aan te gaan.
08.45 – 09.00 uur: Hans Beenakker, voorzitter Fruitdelta-Rivierenland en Burgemeester Tiel over het Regionale Investeringsfonds en andere activiteiten voor ondernemers.
09.00 – 10.00 uur: Speeddating met:

  • Hans Beenakker en Marien Borgstein over Ondernemerskansen in Rivierenland
  • Sylvia Kortenraij over De Start- en De Groeiversneller
  • Michiel Scheffer en Marijke Deegens over de Gelderse aanpak

Verder gelegenheid tot netwerken.

10.00 uur: Afronding

Deel dit artikel, kies je platform!