Laden Evenementen

Gastspreker: Staatssecretaris Mona Keijzer

Een economisch sterk Rivierenland, daar staan wij voor in FruitDelta Rivierenland. Elkaar treffen, proosten op de successen van afgelopen jaar en vooruitkijken naar het nieuwe… dat doet VNO-NCW Rivierenland tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst. Uiteraard doet zij dat samen met de lokale ondernemersverenigingen. Dit jaar is staatssecretaris Mona Keijzer gastspreker. Ondernemers, kom naar deze interessante en feestelijke netwerkbijeenkomst en hef samen het glas!

Mona Keijzer en het MKB
Op 26 oktober 2017 is Mona Keijzer benoemd tot staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III. In het kabinet zet zij zich in voor het MKB. In juni 2018 lanceerde ze het MKB-actieplan, waarmee ze alle MKB’ers de vruchten wil laten plukken van onze economische groei. Het MKB-actieplan omvat zeven thema’s die relevant zijn voor het MKB: van fiscaliteit en financiering tot digitalisering en internationalisering.

De kracht van samenwerken
Hans Beenakker, onze voorzitter, zal tijdens de bijeenkomst spreken over de manier waarop de 5 O’s samenwerken binnen onze regio als FruitDelta Rivierenland. Ondernemers vormen één van deze O’s (naar Overheid, Onderwijs, Onderzoek en Ondernemende inwoners) en krijgen volop de ruimte en kansen voor ontwikkeling. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door ons Regionaal Investeringsfonds. Hans Beenakker zal vertellen over de initiatieven die afgelopen jaar zijn gestart met een bijdrage uit het fonds en een blik vooruit werpen.

Programma
16:30 – 17:30 uur Ontvangst met koffie
17:30 – 17:45 uur Welkomstwoord door voorzitter Hans van Zuijdam
17:45 – 18:00 uur FruitDelta Rivierenland ‘De kracht van samenwerken’ door Hans Beenakker
18:00 – 19:30 uur Buffet
19:30 – 19:45 uur Mona Keijzer
19:45 – 21:00 uur Proosten met sponsors op het nieuwe jaar en afsluitende borrel

Mona Keijzer zal ná haar rede, tijdens de borrel, nog enige tijd aanwezig zijn om met je in gesprek te kunnen gaan.

Er zal voldoende gelegenheid zijn om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar onder het genot van een drankje en, traditiegetrouw, een overheerlijk buffet.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden >>
Heb je nog vragen, dan kun je die stellen aan José Vermeulen.

 

Deel dit artikel, kies je platform!