Laden Evenementen

NIEUW!

Fruit is één van de sterkste kenmerken van ons gebied. Het is een kenmerk waarmee wij onderscheidend kunnen zijn en waaraan wij onze verhalen kunnen verbinden. Op 23 juni wordt in de St. Maartenskerk in Tiel een gloednieuw zakelijk netwerkevenement, zonder winstoogmerk, georganiseerd: De Nationale Kersenparty. Dit event heeft een inspirerend programma, omlijst met een preuvenement van smaakvolle streekproducten. Dit jaarlijks evenement biedt een platform om de verbinding op te zoeken met het regionale, provinciale en nationale netwerk, waarmee we de regionale ambities, ontwikkelingen en innovaties van FruitDelta Rivierenland delen.


Sfeervol en smaakvol

Het preuvenement tijdens deze exclusieve zomeravond wordt aangeboden door regionale restaurants en streekproducenten. Ook landwinkels presenteren hun producten in een eigen ‘straat’ op het evenement. Zo kunt u smaakvolle producten verwachten van o.a.: Gasterij Os en Paard, Restaurant PrinsHeerlijk, Fruitpartners Blom, De Betuwse Krenkelaar, Natuurlijk Gruun, De Oosterling en Betwus Wijndomein.


Samenwerken

De Nationale Kersenparty is een evenement waarbij we met vele bedrijven en organisaties in de regio de handen ineenslaan om deze exclusieve party tot een waar visitekaartje van de streek te maken. Zo bouwen we niet alleen aan een krachtig streekeigen evenement, maar verrijken we ook onderling het netwerk voor andere activiteiten.


Goed om te weten

  • De Nationale Kersenparty wordt ondersteund door FruitDelta Rivierenland.
  • Het Nederlandse Rode Kruis is aangesloten als het begunstigde goede doel.
  • De party zal jaarlijks plaatsvinden op de laatste vrijdag van juni in één van de gemeenten van FruitDelta Rivierenland, die gemeente treedt op als gastgemeente.
  • De eerste editie van de Nationale Kersenparty vindt plaats op vrijdag 23 juni van 16.00 tot 20.00 uur in de St. Maartenskerk in gastgemeente Tiel.
  • Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland organiseert en coördineert de Nationale Kersenparty.

Meer informatie en aanmelden
De mogelijkheden om u aan te melden en meer informatie over de Nationale Kersenparty vindt u op Nationalekersenparty.nl.

Kersen

Deel dit artikel, kies je platform!