Laden Evenementen

Op vrijdag 28 juni 2019 vindt van 14.00 – 17.00 uur de derde editie van de Nationale Kersenparty plaats. Dit is hét zakelijke netwerkevent van de regio FruitDelta Rivierenland. Het prachtige kasteel Ammersoyen in de Bommelerwaard vormt dit jaar het schilderachtige decor van de Nationale Kersenparty.

Wij trakteren u op een inspirerend programma met boeiende sprekers, een preuvenement van de heerlijkste streekproducten die onze regio rijk is en uiteraard veel mogelijkheid om te netwerken. Wij nodigen u van harte uit om op dit feestje het glas te heffen met ondernemers, bestuurders en andere decision makers binnen en buiten Rivierenland. Een gezelschap dat u niet wilt missen!

Kasteel Ammersoyen in de prachtige Bommelerwaard vormt dit jaar het schilderachtige decor van de Nationale Kersenparty. Dit is één van Nederlands best bewaarde middeleeuwse kastelen, gebouwd rond 1300. U bent vrij het kasteel ook van binnen te bekijken. Evenals haar expositie. Wij zetten de poorten voor u open, laat u verrassen!


Bezoek de website

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan. Hierop treft u meer informatie, onder andere over de route, parkeren en samenwerkende partners. Ook ziet u een impressie van eerdere edities.


Ontmoeten wij elkaar?

Wij kijken ernaar uit om op vrijdag 28 juni samen met u te proosten.
Met vriendelijke groet,

Hans Beenakker (Voorzitter Regio FruitDelta Rivierenland)Henny van Kooten (Burgemeester Maasdriel)Peter Rehwinkel (Burgemeester Zaltbommel)

 

Deel dit artikel, kies je platform!