Laden Evenementen

Save the date!

In navolging van twee succesvolle edities van de Nationale Kersenparty, vindt hét zakelijke netwerkevent van de regio FruitDelta Rivierenland ook dit jaar weer plaats. Wij ontmoeten u hier graag. De komende tijd houden wij u uiteraard op de hoogte van het programma, maar hierbij lichten wij alvast een tipje van de sluier. Houdt u ook vrijdagmiddag 28 juni vrij in uw agenda?

 

Een ridderlijke locatie!
Elk jaar vindt de Nationale Kersenparty in een andere gemeente van FruitDelta Rivierenland plaats. Na gemeente Tiel en Culemborg, is dit jaar onze prachtige gemeente Maasdriel in de Bommelerwaard gastgemeente. Wij trakteren u op een inspirerend programma, een preuvenement van de heerlijkste streekproducten die onze regio rijk is en uiteraard veel mogelijkheid om te netwerken.

 

Kasteel Ammersoyen vormt dit jaar het schilderachtige decor van de Nationale Kersenparty. Wij zetten de poorten voor u open, laat u verrassen!

 

Ontmoeten wij elkaar?
Wij kijken ernaar uit om op vrijdag 28 juni samen met u te proosten. Binnenkort leest u op deze pagina meer informatie over het programma. Met vriendelijke groet,

Hans Beenakker (Voorzitter Regio FruitDelta Rivierenland)Henny van Kooten (Burgemeester Maasdriel)Peter Rehwinkel (Burgemeester Zaltbommel)