Laden Evenementen

Hét jaarlijkse event voor vragers en aanbieders van logistiek vastgoed

Het event Logistiek Vastgoed Nederland wordt sinds 2016 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Tijdens dit goedbezochte event delen toonaangevende marktpartijen en overheden uit zowel Nederland als België hun visie op de markt van logistiek vastgoed en bedrijventerreinen. Kortom, een prima netwerk voor uw kansen in de markt van industrial real estate.


Green & Smart Logistics

Krijgen we te maken met oververhitting? Hoe kijken investeerders en logistieke dienstverleners naar Smart Logistics, de last mile en duurzaamheid? U hoort het tijdens de 4e editie Logistiek Vastgoed Nederland. Met het thema Green & Smart Logistics kijken we naar de toekomst en actuele ontwikkelingen. Het wordt een dag vol inspiratie, die we afsluiten met een bezoek aan DHL Zaltbommel; het grootste in aanbouw zijn all-electric e-commerce sorteercentrum van Nederland.

 

 

Wie ontmoet u?
Tijdens dit event ontmoet u 120 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, directeuren transport & distributie, beleggers, ontwikkelaars, managers bedrijventerreinen, financiers, eigenaars, aannemers, makelaars, adviseurs, planologen, architecten, provinciale en gemeentelijke beleidsmedewerkers RO en EZ.

 

 

Programma
Klik hier om het complete programma van de dag te zien. Dit zijn de highlights:

  • Actueel Marktoverview
  • Visies Logistieke dienstverleners
  • Mobiliteit & Logistiek
  • Visie beleggers: Brownfield of Greenfield?
  • Unieke excursie DHL Zaltbommel

 

Kosten
De kosten bedragen € 599,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief uw lunch, consumpties en parkeerkaart.

Een gereduceerd tarief van € 499,- (excl. BTW) geldt voor overheden en logistiekers. Graag als opmerking bij uw inschrijving vermelden! Hierop zijn geen andere kortingen van toepassing.

Als u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Kosteloze annulering is mogelijk tot drie weken voor aanvang van de bijeenkomst. Daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

 

Inschrijven
Dat doet u hier >>

 

Graag tot ziens in Zaltbommel!

Deel dit artikel, kies je platform!