Laden Evenementen

Meegaan in de logistieke ontwikkelingen en tegelijkertijd duurzaam blijven groeien

Nederland behoort op het gebied van logistiek en goederenvervoer wereldwijd tot de top. De ambities in het Klimaatakkoord en de groeiende vraag naar transport zorgen echter voor de nodige uitdagingen op het gebied van logistiek. Wat zijn de gevolgen hiervan in Nederland? En hoe kun je als organisatie meegaan in de ontwikkelingen en tegelijkertijd duurzaam blijven groeien?

 

Tijdens de Summit krijgt u antwoord op de actuele vragen op het gebied van logistiek. Daarbij richten we ons op het creëren van handelingsperspectief, zodat u praktische handvatten krijgt waarmee u direct aan de slag kunt. Ook vieren we 12,5 jaar Lean & Green, dat zich tot het leidende Europese programma voor duurzame logistiek heeft ontwikkeld met ondersteuning van de Topsector Logistiek. Lean & Green is een CO2-reductieprogramma met de missie ‘100% samenwerking, 0% emissie. Al meer dan 500 bedrijven in 8 Europese landen werken mee aan verdere verduurzaming.

 

Lean & Green Summit in samenwerking met Factor 6

De Summit is een high-level congres voor captains of industry en logistieke professionals zoals verladers, logistiek dienstverleners, vervoerders, retail, e-commerce, barge, expediteurs, terminals en ports die lokaal, nationaal en internationaal actief zijn. We vieren 12,5 jaar Lean & Green: hoe duurzame logistiek groeide van een ‘nice to have’ naar een ‘need to have’. Daarnaast buigen we ons over actuele uitdagingen, trends en ontwikkelingen en vertellen koplopers welke maatregelen ze hebben genomen en wat het resultaat daarvan is. De uitdaging: een Factor 6 productiviteitsverbetering realiseren op het gebied van logistiek om daarmee samen aan de logistieke opgave in Nederland voor 2050 te werken.

 

Reken op

* Een uitdagend programma dat concrete handvatten biedt om verder te verduurzamen;

* Een update van de ontwikkelingen van het Lean & Green 5-Star Framework en digitale services;

* Een Lean & Green Servicebalie waar jij je antwoorden op vragen over Lean & Green kunt vinden;

* Ruime gelegenheid tot netwerken bij de lunch en de netwerkborrel.

 

Aanmelden

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een relatie mee te nemen die zich met zijn organisatie concreet en resultaatgericht wil inzetten voor het doel van Lean & Green: 100% samenwerking, 0% emissie. Omdat het aantal deelnemers beperkt is, vragen we u om dit zo snel mogelijk, maar zeker voor 5 september, te doen.

U kunt zich hier aanmelden.

Deel dit artikel, kies je platform!