Laden Evenementen

Op 13 maart organiseert het Logistiek Innovatiehuis met medewerking van Transport Logistiek Nederland en ondernemersvereniging Evofenedex een logistiek debat tussen ondernemers transport & logistiek en de Gelderse politiek. Net voor de verkiezingen is dit nog een uitgelezen kans om met elkaar in gesprek te gaan over logistiek en de logistieke sector in onze regio’s. De grootste partijen die deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezing hebben inmiddels definitief toegezegd.

Voorafgaand aan het debat zullen Jan Boeve -directeur van Transport Logistiek Nederland- en Machiel van der Kuijl -directeur evofenedex- de branche met haar uitdagingen en kansen in breder landelijk perspectief neerzetten. Zij zullen ook actief deelnemen aan het debat, waarin de misstanden en het denkbeeld dat er leeft van onze sector bij de politiek in Gelderland aan bod komen.

Logistiek ondernemers hebben een duidelijk beeld van hetgeen zij nodig hebben om de economie nog verder te versterken. Dit is uw kans om uw visie direct bij de beslissers te ventileren. Hoe belangrijk is onze sector in deze regio’s en waarom. Waar liggen onze kansen en waar ervaren we belemmeringen? Wat wilt u naar voren krijgen in de discussie, wat zijn punten die u wilt bespreken? Laat het ons weten, maar bovenal: wees aanwezig en discussieer mee!

Thema’s waar over in gesprek wordt gegaan, zijn onder andere:
• Bereikbaarheid;
• Infrastructuur, zowel weg en water als rail
• Wonen-en werken
• Klimaat en energie(transitie);
• Regionale samenwerking.


Meld u uiterlijk 6 maart hier aan! 

Deel dit artikel, kies je platform!