Laden Evenementen

FruitDelta Rivierenland presenteert zich dit jaar op de 11e KLM Open, dit jaar voor de tweede keer bij The Dutch in Spijk, gemeente Lingewaal.

In 2017 beleeft het ‘Dutch Open’ de 98ste editie. Daarmee is het één van de oudste golftoernooien in Europa. Afgelopen jaar vond het KLM Open voor het eerst plaats op The Dutch. De nieuwe baan, vernieuwende toevoegingen aan het toernooi en een Nederlandse winnaar zorgden voor een memorabele editie.

Ook dit jaar zullen weer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland dit mooie golfevent bezoeken. Titelverdediger en thuisfavoriet Joost Luiten krijgt in het KLM Open 2017 concurrentie van o.a. Lee Westwood, Andy Sullivan, Chris Wood en Bernd Wiesberger. Naast de toernooien met profs en amateurgolfers, foodtrucks en programma’s voor kinderen, is er KLM Open Expo: een groot terrein met meer dan 40 stands. FruitDelta Rivierenland laat in een 40m2 grote stand samen met de gemeente Leerdam en RBT Rivierenland zien wat onze prachtige streek te bieden heeft voor recreanten en toeristen.

In de aantrekkelijke stand krijgen bezoekers informatie over alle mogelijkheden, kunnen zij een doorlopende film over onze regio bekijken, diverse folders meenemen, streekproducten en glaskunst bewonderen en vragen stellen aan de standbemanning.

Bezoekt u KLM Open, kom dan vooral even langs!

Deel dit artikel, kies je platform!