Laden Evenementen

Een inspirerend programma, volop mogelijkheden om te netwerken en een preuvenement van smaakvolle streekproducten: De Nationale Kersenparty in FruitDelta Rivierenland is hét zakelijke netwerkevenement van het jaar. Op vrijdag 22 juni is Culemborg (Caatje aan de Lek op Werk aan het Spoel) het decor van de tweede editie van deze exclusieve party dat het visitekaartje is van Regio FruitDelta Rivierenland! 

Eerste editie was groot succes!
Vorig jaar werd het evenement voor de eerste keer georganiseerd in Tiel. Met meer dan 250 gasten was de eerste Nationale Kersenparty met recht een succes te noemen. Onder meer regionale bestuurders, CEO’s van bedrijven uit heel het land en parlementsleden waren aanwezig. De Nationale Kersenparty is een jaarlijks terugkerend evenement zonder winstoogmerk. Het evenement wordt georganiseerd op de voorlaatste vrijdag van juni in één van de gemeenten van FruitDelta Rivierenland. Het idee van De Nationale Kersenparty is om relaties vanuit de streek FruitDelta Rivierenland te verbinden met het provinciale, nationale en zelfs internationale netwerk. Op deze manier kunnen we regionale ambities, ontwikkelingen en innovaties delen.

 


Goed doel: Nederlandse Rode Kruis

Ook het Nederlandse Rode Kruis participeert! Het werk dat zij doen speelt een belangrijke rol tijdens de Nationale Kersenparty en is het begunstigde goede doel van het evenement. De Nationale Kersenparty organiseert ieder jaar een actie om geld te doneren aan het Nederlandse Rode Kruis. Jochem van Gelder veilde tijdens de eerste editie in 2017 de kersensculptuur ‘Sweet Heart’ van kunstenaar Lothar Vigelandzoon. Het werk van deze kunstenaar is wereldwijd gewild en is onder meer verscheept naar kopers in Parijs, Singapore en New York. Omdat Lothar het Rode Kruis een warm hart toedraagt, werd de opbrengst van deze kers geschonken aan dit goede doel. De sculptuur is geveild voor het prachtige bedrag van: € 5.400,-!

 

Uitslag ronde 1-2018 Regionaal Investeringsfonds
Tijdens de Nationale Kersenparty vindt ook de bekendmaking plaats van de uitvoeringsprojecten en haalbaarheidsstudies die een bijdrage ontvangen uit het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland. Het loket voor deze eerste ronde opent symbolisch op 16 maart 2018 tijdens de opening van het Toeristisch Seizoen 2018. Bent u ondernemer en/of een ondernemende inwoner? Kijk snel wat uw mogelijkheden zijn!>>

 

Participeren? U bent van harte welkom!
Er zijn diverse participatiemogelijkheden. Kijk snel op www.nationalekersenparty.nl voor de opties.

 

Save the date!
De komende maand zult u op deze pagina meer kunnen lezen over het programma. Maar noteer vrijdag 22 juni alvast in uw agenda!

 

Klik hier voor een impressie van de allereerste Nationale Kersenparty in Tiel >>

 

Deel dit artikel, kies je platform!