Laden Evenementen

Streekproducten leveren en kopen via online platform

Vanaf juli is het zover: dan kan dan kan iedereen – van consument tot speciaalzaak – eenvoudig via het online platform www.puurbetuws.nl Betuwse streekproducten leveren en kopen. Puur Betuws stimuleert lokale, duurzame producten en inclusieve werkgelegenheid is een initiatief van coöperatie De Fruitmotor, Werkzaak Rivierenland, The Plant, Food Value en de Betuwse Fruitshop.

Aanbieders van regionale streekproducten zetten hun aanbod op het online platform Puur Betuws. En afnemers kunnen hier online bestellen. Het platform is bedoeld voor horecaondernemers, bedrijfsrestaurants, boerderijwinkels, speciaalzaken, supermarkten, consumenten, boeren, tuinders, telers en andere producenten. Puur Betuws werkt met de software van Food Value, waar in andere regio’s al volop mee wordt gewerkt.

Bijeenkomsten

Op 12 februari en op 2 maart organiseert Puur Betuws een kennismakingsbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in het initiatief. De eerste bijeenkomst op 12 februari gaat vooral over de wensen van leveranciers (boeren, telers, tuinders, producenten van verwerkte streekproducten). De tweede bijeenkomst, op 2 maart richt zich meer op de professionele afnemers.

 

Lees het nieuwsbericht >>

Deel dit artikel, kies je platform!