Laden Evenementen

Maar liefst 27 projecten zijn medio december 2020 gestart in de regio FruitDelta Rivierenland om onze brede welvaart te stimuleren. Dit is mogelijk met een bijdrage uit de Regio Deal FruitDelta Rivierenland. De Regio Deal is een arrangement tussen de regio en het Rijk om de kracht van FruitDelta Rivierenland te versterken en tal van maatschappelijke opgaven aan te pakken.

Resultaten delen
In totaal zijn er 30 Regio Deals. Sommige startten al in 2018 en hiervan worden de eerste resultaten nu zichtbaar. Dat mag gedeeld worden! Dat gebeurt tijdens een meerdaagse online kennisconferentie ‘Samen voor Krachtige Regio’s’ die van 25 t/m 28 januari plaatsvindt. De conferentie is voor iedereen toegankelijk en voor velen wellicht interessant, ook als je niet bij een Regio Deal betrokken bent.

Laat je bijpraten en inspireren!
Rijk en regio bieden je een reeks webinars, podcasts, mini-colleges en inloopspreekuren met experts. Ze gaan onder meer over de Human Capital Agenda van Zwolle, de Wellbeing Economy, burgerparticipatie in Noord-Limburg en de schoolverlatersaanpak van Oost-Groningen. Op donderdag 28 januari passeren nog meer voorbeelden en ervaringen de revue van regio’s die in 2018 en 2019 zijn gestart met Regio Deal-projecten. Inwoners, ondernemers en bestuurders uit onder meer Parkstad Limburg, Zuid en Oost Drenthe en Flevoland schuiven aan bij Minister Schouten in een live-uitzending. Ook daar kun je online bij zijn en je vragen stellen.

Meedoen en aanmelden
Alle informatie over het programma vind je op het platform www.krachtvanderegio.nl. Om mee te kunnen doen, moet je je eerst aanmelden. Log vervolgens in om je op te geven voor de events die jou interesseren.

Deel dit artikel, kies je platform!