Laden Evenementen

Samen problemen op de arbeidsmarkt oplossen

Ben jij ondernemer en kamp je met onvervulde vacatures? Wil je ook kwalitatief goede medewerkers? Kom dan naar de inspiratiesessie. Coöperatie Medel wil samen met jou ondernemersinitiatieven opzetten en uitvoeren om zo de structureel logistieke arbeidsmarkt- en scholingsvraagstukken op te lossen.

Thema: opleiding voor leidinggevend personeel
Er is een initiatief: een aanpak voor een opleiding die al aanwezig leidinggevend personeel kan volgen. Tijdens deze eerste bijeenkomst wil de coöperatie deze met je doornemen en toetsen. En zou je hieraan willen deelnemen? Het doel is om een cluster van goed middenkader en samenwerkende ondernemers op te zetten die de problemen kunnen oplossen. Om kwalitatief goed en loyaal personeel aan te trekken en te behouden, moet er gezamenlijk worden gewerkt aan arbeidsmarkt, onderwijs, imago en innovatie. De deelnemers van de bijeenkomst komen uit de diverse logistieke ondernemingen. Je krijgt actuele kennis van veranderkunde, leiderschap, human capital, arbeidsmarkt, onderwijs en bedrijfskundig logistiek. Gezamenlijk voer je een opdracht uit die is ingebracht door de ondernemers. Zij kunnen ook gastdocent zijn. De opleiding zal plaatsvinden in het Huis van de Logistieke Samenwerking.

Programma
15.00 uur – Belang van samenwerking: Angelique Loos, Simon Loos en Stephan Vonk, Internationaal Transportbedrijf VONK en Co.
15.15 uur – Campusgedachte: Cees Brouwer, bestuurder ROC Rivor (foto)
15.30 uur – Loyaal en goed opgeleid: Dragan Kalkan, expert Avans+
16.15 uur  – Samen onze problemen op de arbeidsmarkt oplossen
17.00 uur – Bier en bitterballen
17.30 uur – Einde

Aanmelden
Dat kan tot 15 januari 2019 via dit e-mailadres >> 

Aanvullende info
Je kunt parkeren op het terrein, tevens bereikbaar via de inrit aan de Hoekwei.

Deel dit artikel, kies je platform!