Laden Evenementen

Gardenista is hét nieuwe jaarlijkse buitenevenement in FruitDelta Rivierenland en mede mogelijk gemaakt door ons Regionaal Investeringsfonds. Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het Kasteel Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving.

Wat is Gardenista?
Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en lekker eten. Naast groenexperts, heerlijke gerechtjes onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

 

Inspiratie
Gedurende vijf bijzonder groene dagen worden jong en oud op actieve wijze geïnspireerd met wat je met groen kunt doen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg de FacebookpaginaLinkedInInstagram en YouTube. Het is geen beurs, geen fair, geen braderie of de zoveelste plantjesmarkt… Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie.

 

Programma
Dit is het complete programma

 

Entree 9.30 – 17.00 uur
Tot 15 jaar gratis entree.

– Ticket:  € 14,50
– Groei & Bloei ledenkorting, alleen geldig op vertoon van een Groei en Bloei-ledenpas – max. 2 entreekaarten per pas: € 9,50
– Studentenkorting, alleen geldig op vertoon van geldige studentenkaart: € 5,00
– Passe-partout: € 25,00
– Passe-partout studenten, alleen geldig op vertoon van geldige studentenkaart: € 15,00
– Passe-partout Groei & Bloei leden, alleen geldig op vertoon van een Groei en Bloei-ledenpas – max. 2 entreekaarten per pas: € 19,00

Deel dit artikel, kies je platform!