Laden Evenementen

PROEF HET FRUITCORSO IN TIEL

…en je komt ogen te kort bij de parade van groente en fruit: uniek in ons land, zelfs uniek in de wereld als het gaat om een rijdend Fruitcorso. Ook de 59e editie belooft een spektakel te worden! Een stoet van 18 prachtige wagens, waar clubs maanden aan gewerkt hebben, trekt door de Tielse binnenstad. Bovendien staat het Kindercorso ook altijd garant voor vertederend kijkplezier. Het hele weekend is het feest. Want er is o.a. een foodtruckfestival en een tentoonstelling.

Beleef het spektakel door erbij te zijn. De beste plek is uiteraard op de tribune, maar ook vanaf het parcours is de Fruitcorsostoet goed te zien. Het Fruitcorso heeft sinds vorig jaar twee gezichten: een middagcorso en ’s avonds Corso by Night. Bij het debuut vorig jaar waren, zowel pers als publiek, zeer lovend over de avondtocht. ‘Een schot in de roos!’ (Stads TV Tiel) en ‘Zeer sfeervol.’ (Omroep Gelderland).

Wanneer is deze prachtige stoet te bewonderen?

Zaterdag 21 september start vanaf 13.30 uur de Fruitcorsostoet. Een prachtig lint van wagens trekt door de binnenstad van Tiel. Vanaf 20.30 uur zal Corso by Night voor de tweede keer in de geschiedenis aan de bezoekers voorbij trekken. Een waar spektakel; Fruitcorso zoals u dit nog nooit gezien heeft!

Klik hier voor het complete programma van het hele weekend.

FruitDelta VIP-paviljoen

Als gastheer van het Fruitcorso, heeft FruitDelta Rivierenland een eigen VIP-paviljoen. Alvorens het Fruitcorso start, zal hier een kort programma met lunch plaatsvinden. Daarna genieten de gasten onder het genot van een drankje en een hapje van het Fruitcorso. Meer informatie volgt later.

Klik hier voor een impressie van vorig jaar.

(Dit jaar zal de Inspiratiebijeenkomst op een ander moment plaatsvinden).

Deel dit artikel, kies je platform!