Laden Evenementen

Het corsoseizoen start met de feestelijke presentatie-avond op donderdag 25 april. Het Oogsfeest van FruitDelta Rivierenland vindt dit jaar plaats op 21 september. Tijdens de aftrap op 25 april blikken wij terug met verrassende filmpjes van vorig jaar en kijken wij vooruit naar de 59e editie. Zo worden de maquettes van 12 grote wagens en 6 jeugdwagens gepresenteerd. En ook die van de ruim 20 fruitmozaïeken. Natuurlijk zetten wij ook het Kindercorso in de spotlights.

 

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de vrijwilligers van de clubs en Stichting 4-Stromenland.

Onze voorzitter, Hans Beenakker, en de nieuwe voorzitter van Stichting 4-Stromenland, Laurens Verspuij, blikken vooruit. Zij zullen ook Rian Verwoert bedanken voor zijn goede voorzitterschap van de stichting de afgelopen acht jaar. Hij heeft het fruitcorso door moeilijke tijden geloodst en met zijn bestuur een aantal veranderingen doorgevoerd die goed zijn uitgepakt. Eén daarvan – Corso by Night – zal ook dit jaar terugkeren.

Na afloop van het programma kunnen de bezoekers alle maquettes van dichtbij bewonderen. De ontwerpers ervan geven daarbij uitleg.

 

Deel dit artikel, kies je platform!