Laden Evenementen

Tijdens dit event worden de resultaten van wetenschappelijk onderzoek gepresenteerd en de huidige mogelijkheden voor duurzamere brandstoffen. We laten u zien wat er al mogelijk is, wat het oplevert en hoe het werkt. De samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers speelt hierin een belangrijke rol.

 

HAN Automotive Research
Voor het onderzoek naar de toepassing van LNG (Liquid Natural Gas) in vrachtwagens, is bij HAN Automotive Research een moderne vrachtwagen omgebouwd naar een dual fuel truck. Doel van het project is het vergroten van de inzet van vloeibaar aardgas. Met deze vrachtwagen is een groot aantal emissiemetingen op de weg uitgevoerd. Na een korte presentatie van HAN Automotive Research/ACE onderzoeksprojecten, volgt een toelichting van de verschillende projecten uit LNG Pilots. Daarna komen de ervaringen met de PEMS emissiemeetapparatuur en de resultaten van de wegmetingen aan bod. Naast de resultaten van het onderzoek, komen ook de ervaringen van gebruikers met LNG/CNG (Compressed Natural Gas) voertuigen aan bod en volgt de visie over de inzet van verschillende energiedragers in het transport.

 

Logistics Valley 
Aansluitend neemt Logistics Valley u verder mee in de brandstoftransitie. Verschillende transportondernemers komen aan het woord en delen aan de hand van praktijkvoorbeelden hun ervaring. U krijgt een reëel en actueel beeld van de beschikbaarheid van voertuigen, technieken en brandstoffen/energie, waaronder LNG, HVO, elektrisch en waterstof. Het onderzoek van Logistics Valley Liemers Achterhoek naar business cases voor zero emission transport geeft u verder inzicht in de operationele en financiële haalbaarheid van batterij-elektrisch voertuigen.

 

Informatiemarkt
Naast het plenaire deel is er gedurende de gehele middag een informatiemarkt. Hier kunt u in gesprek met transportondernemers, leveranciers en overheid. Ook zijn er diverse demovoertuigen aanwezig.

 

Aanmelden
Doet u vóór 13 juni via: Nicole.Vuulink@han.nl

 

 

Deel dit artikel, kies je platform!