Laden Evenementen

Workshop over verduurzamen agrifoodketen

FruitDelta Rivierenland organiseert met partners in Oost Nederland, onder de vlag van Th!nk East Netherlands, de digitale workshop ‘Climate neutral and circular food production‘.

Werkt u in of voor de agrifood sector in Rivierenland? Of een daaraan gerelateerde organisatie of onderneming? Dan is de workshop zeker interessant voor u! De workshop is een mooie gelegenheid om de samenwerking met andere regio’s in Nederland en daarbuiten meer vorm te geven. Met als doel om onze regionale tuinbouwketen energieneutraler te maken.

 

Doel van de workshop
De Europese Commissie heeft onlangs de Van-Boer-tot-Bord-strategie gepresenteerd, met het doel de hele voedselketen van boer tot bord te verduurzamen. En hiermee de impact van de voedselproductie op het milieu en klimaat te verminderen. Samen met regio’s in Oost Nederland levert FruitDelta Rivierenland  een bijdrage rondom dit verduurzamingsvraagstuk, door mee te werken aan de digitale workshop ‘Climate neutral and circular food production’.

 

Inschrijven voor 27 september!
De workshop vindt plaats op 21 oktober, van 09:30 tot 11:00 uur. Inschrijven kan via Th!nkEast Netherlands. Daar vindt u ook meer informatie over de workshop. De inschrijving staat tot 27 september open. Wees er snel bij, het aantal deelnemers is gelimiteerd op 150. Om in te kunnen schrijven, is het aanmaken van een account nodig. Vervolgens kunt u inloggen met een gebruikersnaam(e-mailadres) en eigen wachtwoord. Bij de gevraagde verificatie kan de keuze gemaakt worden om dit met het wachtwoord te doen.

 

Meer workshops rondom agrifood
Is uw belangstelling gewekt? Er zijn nog meer workshops waaraan u kunt deelnemen rond het thema agrifood:
21 oktober, 17:30 – 18:00 uur: Euroregions Talk ‘Meet the new milkman
22 oktober, 09:30 – 11:00  uur: Workshop 2, ‘Fooddata.S

 

Meer weten? 
Heeft u vragen over de workshop(s)? Of over de aanmelding? Neem dan contact op met:
Annoesjka Wintjes
Programmamanager Lobby & Branding
06 11 35 03 19 / awintjes@regiorivierenland.nl

Deel dit artikel, kies je platform!