Laden Evenementen

‘Gelderland kijkt vooruit’

We leven in een tijd van grote transities en dilemma’s, zoals mondialisering versus lokalisering en technologische innovatie versus waardering voor ambachten. De gevolgen van deze ontwikkelingen zijn groot. Dit alles heeft ook gevolgen voor hoe we in Gelderland leven, wonen en werken. Deze ontwikkelingen vragen ons om goed om te gaan met het milieu en ons prachtige landschap; om een impuls te geven aan onze economische kracht en bereikbaarheid; en om te zorgen voor een provincie voor iedere Gelderlander.

 

Als we doen wat we deden, krijgen we wat we kregen
Hoe we vandaag omgaan met deze uitdagingen bepaalt de kwaliteit van onze toekomst. We willen samen werken aan slimme oplossingen voor deze vraagstukken. Daarom gaan we met elkaar in gesprek tijdens de Dag van Gelderland met het thema: ‘Gelderland kijkt vooruit’. Met de inzet van inwoners, het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid kijken we samen vooruit naar de toekomst van Gelderland.

 

Thema’s
De ontwikkelingen die op Gelderland afkomen zijn divers, daarom bestaat het programma van het congres uit drie centrale thema’s:

  • Groen in Gelderland: een duurzame provincie, nu en in de toekomst
  • Werken in Gelderland: vergroten van de economische kracht
  • Netwerk van Gelderland: goede verbindingen voor een sterk Gelders netwerk

 

Programma
13:00 uur Start excursieprogramma
14:30 uur Ontvangst
15:30 uur Start programma
19:45 uur Aansluitend walking dinner

 

Presentatie Regionaal Investeringsfonds
Tijdens het programma zal Marien Borgstein, de procesmanager/coördinator van het Regionaal Investeringsfonds (RIF) van FruitDelta Rivierenland, een presentatie verzorgen over het RIF.

 

Voor wie
Het congres is gericht op het Gelderse bedrijfsleven, ondernemers, het onderwijs, landbouworganisaties, bewonersinitiatieven, de woningsector, milieuorganisaties, ngo’s, zorg-, welzijns- en sportinstellingen, vervoersbedrijven, kunst- en cultuurinstellingen en bestuurders van provincie, gemeenten en regio’s en ambtenaren van overheden.

 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het formulier op deze pagina >>

Deel dit artikel, kies je platform!