Laden Evenementen

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL en Regio Rivierenland organiseren een bijeenkomst voor maar vooral mét logistieke ondernemers in de regio Rivierenland. Daar nodigen wij u graag voor uit.

Doel bijeenkomst
Het doel van de bijeenkomst is het verder versterken van de logistieke sector door het helpen van logistieke ondernemers in de regio. De regio Rivierenland staat met de vierde plaats al goed op de logistieke kaart van Nederland, maar wij willen gezamenlijk kijken hoe we deze prestatie nog verder kunnen uitbouwen. Met name op het gebied van personeel zien we namelijk steeds meer uitdagingen in de regio ontstaan. Daarom willen wij nieuwe projectideeën ophalen en toetsen die de logistieke sector vooruit helpen en die steunen op de input van en aansturing door logistieke ondernemers.

Naar een ondernemersprogramma voor Logistics Valley
Regio Rivierenland werkt samen met de regio Liemers-Achterhoek en de regio Nijmegen op logistiek gebied samen binnen Logistics Valley. Binnen Logistics Valley is het de ambitie om op korte termijn een programma met projecten op te stellen voor de ondernemers in de regio’s. Deels zal dit bestaan uit bestaande projecten die al in uw regio lopen (bedrijvensafari/ huis van de logistiek) en voor een deel uit nieuwe projecten die u zelf kunt aandragen. Om het wat concreet te maken hebben wij al een aantal mogelijke projecten voor u in beeld gebracht. Dit hebben we gedaan op vier thema’s:

  • Arbeidsmarkt & Scholing
  • Fysieke bedrijfsomgeving
  • Innovatie & Duurzaamheid
  • Business development

 

 

Deze thema’s vormen voor ons de bouwstenen van een sterk logistiek ecosysteem. Graag willen wij met u in gesprek om te horen welke projecten u belangrijk vindt. Deze projecten kunnen wij voorleggen in november tijdens het bestuurlijk overleg Logistics Valley waar we het programma willen vaststellen.

_____________________________


Programma

 

16.45 – 17.05 uur
Inloop/ontvangst met een broodje en soep

17.05 – 17.15 uur
Opening: een korte schets van de visie van Logistics Valley door Theo Föllings en Marcel Michon, Oost NL Buck Consultants International

 

PARALLELLE GESPREKSTAFELS 

17.15 – 18.00 uur

Gesprekstafel 1:
Bestaande projecten
Wat loopt er al in uw regio en hoe we brengen we deze verder? – Gespreksleider: Marcel Michon (Buck Consultants International)

Gesprekstafel 2:
Benchmark logistiek ecosysteem
Hoe doet Rivierenland het ten opzichte van andere regio’s? – Gespreksleider: Kees Verweij (Buck Consultants International)

18.00 – 18.45 uur

Gesprekstafel 3: Nieuwe projecten
In gesprek over kansrijke nieuwe projecten – Gespreksleider: Tjeerd Middelkoop (Projectaanjager Logistics Valley)

Gesprekstafel 4: Organisatie
Hoe kunnen we..? – Gespreksleider Niels Huijbers (Regio Rivierenland, procescoördinator Economie & Logistiek)

 

18.45 – 19.15 uur
Borrel (4e plek op logistieke kaart van Nederland)

 

_____________________________


Aanmelden

U kunt zich – vóór 17 oktober – aanmelden voor deze ondernemersbijeenkomst via Angela Daams, e-mail: angela.daams@oostnl.nl. Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst; aarzel dan niet om even contact op te nemen!

 

Met vriendelijke groet,

Marcel Michon (06-53647131)

Namens Oost NL en Regio Rivierenland

 

 

 

Deze bijeenkomst voor en met logistieke ondernemers kan op steun rekenen van partners als:


 

 

Deel dit artikel, kies je platform!