NIEUWS

Puur Betuws mee op handelsmissie LNW & genomineerd voor Ignite Award

Erkenning voor streekaanpak Puur Betuws

Maandag 5 oktober gaat minister Carola Schouten van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op handelsmissie in Nederland. De gedachte is dat je niet per se heel ver weg hoeft te gaan voor een handelsmissie, maar dat je ook in eigen land op zoek kunt gaan naar de mooiste en meest inspirerende lokale voedselketeninitiatieven. In iedere provincie werden vijf projecten geselecteerd die hun verhaal aan de minister mogen presenteren. Puur Betuws is één van deze vijf geworden.

Puur Betuws mag mee op handelsmissie
De gedachte is dat je niet per se heel ver weg hoeft te gaan voor een handelsmissie, maar dat je ook in eigen land op zoek kunt gaan naar de mooiste en meest inspirerende lokale voedselketeninitiatieven.
Publiek kan helaas alleen online aanwezig zijn. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor het ochtendgedeelte van 10.00 tot 12.00 uur, waarin Puur Betuws een plek heeft. Voor het nationale deel van de missiedag in de middag kunt u zich hier aanmelden. Dit gedeelte start om 16.00 uur.

Puur Betuws genomineerd voor Ignite Award
Puur Betuws is ook geselecteerd als één van de acht genomineerden voor de prestigieuze Ignite Award voor de meest kansrijke sociale startup van het jaar.
Dit betekent dat de opzet van Puur Betuws sociaal is, uniek en kansrijk.

Behalve de hoofdprijs, strijdt iedere genomineerde ook mee voor de publieksprijs. Iedereen in de Betuwe, de Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal kan meestemmen om te zorgen dat Puur Betuws de publieksprijs wint.  Stemmen op Puur Betuws kan via deze link: https://www.igniteaward.nl/finalist/puur-betuws/