Loading...
Economic Board 2018-01-23T12:36:03+00:00

De Economic Board

De Economic Board (EB) adviseert over de besteding van het geld dat in het Regionaal Investeringsfonds zit. Binnen de board wordt stevig samengewerkt tussen vertegenwoordigers van de O’s. Dat betekent slagkracht en effectiviteit van de inzet van de middelen.

De EB beoordeelt en honoreert de aanvragen die binnenkomen voor het RIF, maar deelt ook kennis en kunde en kan de aanvragers in contact brengen met partijen die zinvol kunnen zijn bij het realiseren van hun project. Omdat ieder lid over een keur aan contacten binnen zijn of haar eigen branche en netwerk beschikt, kunnen er zinvolle verbindingen worden gemaakt.

De EB is als onafhankelijk adviesorgaan ook de partij die het Dagelijks Bestuur van Regio Rivierenland adviseert.

Het instellingsbesluit van de EB leest u hier (pdf, 326 kB).

Maak kennis met de leden van de Economic Board:

Hans Beenakker
Hans BeenakkerBurgemeester Tiel/Voorzitter Regio Rivierenland
“Ik geloof in de kracht en kansen die wij met elkaar kunnen grijpen. De projecten gesteund door het Regionaal Investeringsfonds zullen bijdragen aan het waarmaken van onze economische ambities”
Cees Brouwer
Cees BrouwerVoorzitter College van Bestuur ROC Rivor
“De Economic Board geeft veel mogelijkheden om contacten te leggen en verbindingen te maken, ook in het belang van de studenten die straks de arbeidsmarkt gaan betreden”
Gert-Jan van Zuijdam
Gert-Jan van ZuijdamDirecteur AT&C accountants en belastingadviseurs
“In mijn dagelijkse praktijk help ik ondernemers hun bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen. Dat doe ik ook graag voor de projectindieners van het Regionaal Investeringsfonds”
Hans van Zuijdam
Hans van ZuijdamDirectievoorzitter Rabobank West-Betuwe
“Prachtig initiatief van de gemeenten in Rivierenland om een Regionaal Investeringsfonds op te richten om zo innovatieve projecten te ondersteunen. Hier lever ik graag mijn bijdrage aan”
Ien Stijns
Ien StijnsDirecteur Slot Loevestein
“Ik denk in kansen en ben doelgericht en volhardend. Ik wil graag perspectief bieden en de ontwikkeling van de regio organiseren en stimuleren. Creativiteit en inventiviteit staan daarbij voorop”
Eef Vonk
Eef VonkDirecteur Int. Transportbedrijf Vonk en Co bv
“Vanuit mijn achtergrond ben ik betrokken bij de praktische en bedrijfsmatige kant van logistiek en transport. Ik adviseer ondernemers op dit vlak graag, zodat zij zich in onze regio optimaal kunnen ontwikkelen”
Jos Verstegen
Jos Verstegen Wageningen Economic Research, senior onderzoeker Business Innovation/visiting professor Miyazaki Sangyo-keiei University Japan
“Met mijn kennis en ervaring op het gebied van (inter)nationaal ondernemerschap en innovatie draag ik graag bij aan conceptontwikkeling en het maken en beoordelen van businessplannen”
Patrick Janssen
Patrick Janssen CEO Holland Evenementen Groep
“Met 20 jaar aan kennis en ervaring op recreatief en toeristisch vlak verheug ik mij op het meekijken, -denken en -helpen aan de groei van recreatie en toerisme binnen en naar deze regio”
Thea van Kemenade
Thea van KemenadeRadboud Universiteit, publiek-private projectontwikkeling, business development & partnerships
“Regionale ontwikkeling is mijn hoofdtaak en dat wil ik ook in mijn eigen woongebied realiseren door grote investeringsprojecten tot implementatie te brengen en te helpen bij nieuwe initiatieven”
Erik Goesten
Erik GoestenDirecteur Goesten & Opdam Financieel Adviseurs
“Ik help graag deze regio nog meer op de kaart te zetten en breng daar jarenlange (bestuurlijke) ervaring, een groot netwerk en kennis en ervaring in de agribusiness voor mee”


Criteria

Uw project moet aan een aantal criteria voldoen om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit het Regionaal Investeringsfonds.

Informatie over criteria


Aanvraag indienen

Voldoet uw projectplan aan de criteria voor steun uit het Regionaal Investeringsfonds, dan kunt u een aanvraag indienen.

Een aanvraag indienen