Mkb-parels: deze bedrijven maken het verschil in Oost-Nederland

Het midden- en kleinbedrijf (mkb) is de economische motor van Nederland. Zeven op de tien banen in het bedrijfsleven zijn er dankzij het mkb. Oost-Nederland is hét mkb-landsdeel van Nederland met relatief veel familiebedrijven. Zij zijn nodig om onze nationale economie en onze lokale gemeenschap na de coronacrisis weer op te bouwen.

Om de boodschap uit Oost- Nederland over de mkb- en familiebedrijven kracht bij te zetten, is onlangs een vlogreeks van start gegaan. De eerste boodschap aan politiek Den Haag kwam van transportbedrijf Vonk en Co uit Tiel: zij zijn al volop aan de slag met de verduurzaming van de logistieke sector in onder andere de binnensteden. Vonk en Co roept, samen met andere mkb-bedrijven in Oost-Nederland, het nieuwe kabinet op om aandacht te geven aan de human capital agenda en innovaties in de mkb-sector in Oost-Nederland.

Benieuwd naar de kracht van het mkb? Bekijk náast de vlog van Vonk en Co ook de vlogs van de KlokGroep in regio Arnhem Nijmegen, Leadax in regio Zwolle en Farwick in regio Twente op de website Nederland slim benutten.


Luchtfoto Vonk en Co BV uit Tiel