deelfietsen, rivierenland, fruitdelta, mobiliteit

De stations Tiel en Zaltbommel konden na Geldermalsen natuurlijk niet achterblijven: vanaf 12 mei kunt u ook daar de deelfiets pakken voor het laatste stukje naar uw werk. Bij de deelfietshub in Zaltbommel staan acht deelfietsen klaar en op station Tiel vindt u maar liefst zestien oranje deelfietsen van Donkey Republic.

Voor medewerkers van deelnemende bedrijven uit de regio is het gebruik van de deelfietsen gratis. Op station Zaltbommel kan iedereen gebruikmaken van deze deelfietsen, niet alleen werknemers van deelnemende bedrijven. Zij betalen het normale tarief via de app van Donkey Republic.

Deelfietsen Geldermalsen nu voor iedereen

Ook op station Geldermalsen zijn de deelfietsen nu voor iedereen beschikbaar. Wat hetzelfde blijft? Je levert je fiets nog steeds in bij het station waar je hem hebt gepakt. Dit voorkomt zwerffietsen en zorgt ervoor dat ook de persoon na jou een fiets tot zijn beschikking heeft.

Iets voor uw medewerkers?

Wilt u ook dat uw medewerkers gratis een deelfiets kunnen pakken van het station naar uw bedrijf? Neem dan contact op met de mobiliteitsmakelaar van Slim & Schoon Rivierenland via werkgeversbenadering.tfmn@gmail.com. U ontvangt dan een inlog-ID. Via dat ID kunnen uw werknemers een account aanmaken in de Donkey Republic-app. Daarmee kunnen zij de deelfiets ontgrendelen, gebruiken en weer vergrendelen.

Slim & Schoon Rivierenland

De deelfietshubs op de stations Tiel, Zaltbommel en Geldermalsen zijn een initiatief van het programma Slim & Schoon Rivierenland. Met dit programma wil Regio Rivierenland burgers, werknemers en bezoekers stimuleren om anders te reizen, bijvoorbeeld met het ov en/of buiten de spits.