Economic Board

De Economic Board adviseert over de besteding van het geld uit het Regionaal Stimuleringsfonds. De leden zijn experts op hun vakgebied. Zij vertegenwoordigen de partners van Fruitdelta – Rivierenland, de 5 O’s. Zij zijn slagvaardig en zien scherp toe op de effectiviteit van de inzet van het geld.

De Economic Board beoordeelt de aanvragen die binnenkomen, maar deelt ook kennis en kunde. Hij kan jou als aanvrager in contact brengen met partijen die nuttig kunnen zijn bij het realiseren van jouw project. Ieder lid beschikt namelijk over een uitgebreid netwerk in zijn of haar branche.

Ook is de Economic Board als onafhankelijk adviesorgaan de partij die het Dagelijks Bestuur van Regio Rivierenland adviseert.
Het instellingsbesluit van de jury (Economic Board) lees je hier.

In de fotogalerij hieronder staan alle 9 leden van de EB op een rij.

Hans Beenakker
Hans BeenakkerBurgemeester Tiel/Voorzitter Regio Rivierenland
“Ik geloof in de kracht en kansen die wij met elkaar kunnen grijpen. De projecten gesteund door het Regionaal Investeringsfonds zullen bijdragen aan het waarmaken van onze economische ambities”
Hans van Zuijdam
Hans van ZuijdamVoorzitter VNO-NCW Rivierenland
“Prachtig initiatief van de gemeenten in Rivierenland om een Regionaal Investeringsfonds op te richten om zo innovatieve projecten te ondersteunen. Hier lever ik graag mijn bijdrage aan”
Thea van Kemenade
Thea van KemenadeBusiness Development en Projectontwikkeling Radboud Universiteit
“Regionale ontwikkeling is mijn hoofdtaak en dat wil ik ook in mijn eigen woongebied realiseren door grote investeringsprojecten tot implementatie te brengen en te helpen bij nieuwe initiatieven”
Stan Vloet
Stan VloetVoorzitter College van Bestuur ROC Rivor
“De Economic Board geeft veel mogelijkheden om contacten te leggen en verbindingen te maken, ook in het belang van de studenten die stages of een (toekomstige) werkplek zoeken.”
Ien Stijns
Ien StijnsVoorzitter Stichting Rivierenland in Beweging
“Ik denk in kansen en ben doelgericht en volhardend. Ik wil graag perspectief bieden en de ontwikkeling van de regio organiseren en stimuleren. Creativiteit en inventiviteit staan daarbij voorop”
Patrick Janssen
Patrick Janssen CEO Wipeout the Netherlands
“Met 20 jaar aan kennis en ervaring op recreatief en toeristisch vlak verheug ik mij op het meekijken, -denken en -helpen aan de groei van recreatie en toerisme binnen en naar deze regio”
Erik Goesten
Erik GoestenDirecteur Goesten & Opdam Financieel Adviseurs
“Ik help graag deze regio nog meer op de kaart te zetten en breng daar jarenlange (bestuurlijke) ervaring, een groot netwerk en kennis en ervaring in de agribusiness voor mee”
Gert-Jan van Zuijdam
Gert-Jan van ZuijdamDirecteur AT&C accountants en belastingadviseurs
“In mijn dagelijkse praktijk help ik ondernemers hun bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen. Dat doe ik ook graag voor de projectindieners van het Regionaal Investeringsfonds”
Eef Vonk
Eef VonkDirecteur Int. Transportbedrijf Vonk en Co bv
“Vanuit mijn achtergrond ben ik betrokken bij de praktische en bedrijfsmatige kant van logistiek en transport. Ik adviseer ondernemers op dit vlak graag, zodat zij zich in onze regio optimaal kunnen ontwikkelen”