NIEUWS

Concept Regionale Energiestrategie (RES) vrijgegeven

26 maart 2020Op woensdag 18 maart heeft de Stuurgroep RES FruitDelta Rivierenland de Concept RES vrijgegeven voor vaststelling door de achterban. Dit gebeurt naar verwachting als eerste in de collegevergaderingen van 31 maart. Daarna volgt besluitvorming in de gemeenteraden en bij de andere RES-partners.

Grafische verbeelding van de Rivierenlandrivieren tekst (energiestrategie 2030 FruitDelta

Coronamaatregelen

De Concept RES is een eerste stap op weg naar de RES 1.0 die in maart 2021 klaar moet zijn. Net als iedereen heeft ook de RES te maken met de coronamaatregelen. We zullen de overheidsmaatregelen en adviezen blijven volgen. Fysieke bijeenkomsten met meerdere mensen vinden voorlopig niet plaats. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de ruimteateliers en de regionale raadsbijeenkomsten.

Online communiceren

We werken ondertussen achter de schermen aan handige manieren om de komende weken online te communiceren met inwoners, ondernemers, organisaties en politici. Op die manier willen we zo veel mogelijk mensen blijven betrekken bij de stappen naar de RES 1.0.

Meer weten?

Houd de lokale berichtgeving in de gaten voor nieuwe – online – bijeenkomsten. Wilt u meer weten over de RES? Klik dan hier. U kunt zich hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief over de RES. Binnenkort is alle informatie te vinden op www.resrivierenland.nl. Deze website wordt momenteel gebouwd.