NIEUWS

Kansen voor ondernemersverenigingen centraal tijdens bijeenkomst op 14 juni

Bent u lid van een ondernemersvereniging in de fruitdelta Rivierenland? Dan mag u de bijeenkomst speciaal voor ondernemersverenigingen op woensdag 14 juni van 18.00 – 21.00 uur niet missen. Deze staat in het teken van regionaal samenwerken en de successen die dit met zich meebrengt.

Informatie over nieuwe mogelijkheden
Tijdens de bijeenkomst maakt u niet alleen kennis met leden van andere ondernemersverenigingen uit de regio, maar hoort u ook alles over de (nieuwe) mogelijkheden voor u en uw medeleden. Die lopen uiteen van voordelige inkoop op promotie of straatversiering tot aan subsidies op het leasen van LNG- voertuigen. De focus ligt op goed personeel, voorraadbeheer, IT-service en logistiek (Omni-Channel).

Hoe meer samenwerking, hoe groter het succes
Dankzij schaalvoordelen, nieuwe regelingen of een vorm van partnerschap zijn er altijd kansen voor goede ideeën en onderzoek en oplossingen voor lastige problemen. Bepalend voor het succes daarbij is een groot draagvlak onder ondernemers, net als organiserend vermogen. Tijdens de bijeenkomst vertellen diverse sprekers u over wat samenwerken de groep in zijn geheel en de ondernemer als individu kan opleveren.

Steun voor ondernemers uit Regionaal Investeringsfonds
Het Regionaal Investeringsfonds biedt ondernemers een kans om steun te krijgen voor hun nieuwe projecten, mits die bijdragen aan de regionale ambities. Het loket voor het indienen van aanvragen opent weer in september. Tijdens de bijeenkomst kunt u zich hierover laten informeren.

Praktisch

  • Datum: woensdag 14 juni
  • Tijd: 18.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Regiokantoor Regio Rivierenland, J.S. De Jongplein 2 4001 WG Tiel
  • Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Meer weten?
Mail Niels Huijbers, speerpuntondersteuner Economie & Logistiek

Graag tot woensdag 14 juni!

 

Ondernemersbijeenkomst Rivierenland